FOTO: Mežaparkā darbu sāk multimediju gaismas izstāde "Alise Brīnumzemē"Pasākumi
Foto un virsraksts: TV3
  • vakar 14:45
  • TV3
  • 8

FOTO: Mežaparkā darbu sāk multimediju gaismas izstāde "Alise Brīnumzemē"

Vairāk foto skaties šeit

Izstāde “Alise Brīnumzemē” atklāta

Šodien Mežaparkā svinīgā ceremonijā tika atklāta ilgi gaidītā multimediju gaismas izstāde “Alise Brīnumzemē”. Pasākumā piedalījās izstādes draugi un daudzi sabiedrībā zināmi cilvēki, kas pulcējās, lai svinētu šī vaļasprieka sākumu Rīgā.

Izstādes atklāšanas pasākums

Pasākums pulcēja ne tikai mākslas mīļotājus, bet arī tās personības, kas atbalsta kultūras aktivitātes Rīgā. Svinīgā atklāšana sniedza iespēju apmeklētājiem iepazīties ar izstādes neaizmirstamo atmosfēru un inovācijām, kas sniegs unikālu pieredzi.

Pieejamība Rīgas iedzīvotājiem un viesiem

No 18. oktobra izstāde būs pieejama visiem Rīgas iedzīvotājiem un viesiem. “Gaismas dārza” pārstāvis Jānis Gavars informēja portālu “tv3.lv”, ka šī ir izcila iespēja ikvienam baudīt mākslu, kas apvieno tehnoloģijas un radošumu. “Alise Brīnumzemē” solās būt ne tikai vizuāli pievilcīga, bet arī interaktīva, piedāvājot apmeklētājiem mācīties un izzināt aizraujošo pasauli.

Kāpēc apmeklēt izstādi?

Pārsteidzošās gaismas spēles un daudzas citas inovācijas radīs neaizmirstamu pieredzi, kas noteikti atstās iespaidu uz visiem apmeklētājiem. “Alise Brīnumzemē” ir lieliska izdevība ikvienam, kuram patīk izzināt jaunas mākslas formas un atrast iedvesmu skaistumā, kas mūs ieskauj. Izstāde solās būt interesanta ne tikai bērniem, bet arī pieaugušajiem, tāpēc nāciet un piedalieties šajā aizraujošajā piedzīvojumā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas