• 2024. gada 27. augusts 09:15
  • Delfi
  • 7

Foto: Patriotiskā gaisotnē un karstos laikapstākļos aizvadīts vērienīgais Vienības brauciens

Vairāk foto skaties šeit

Vērienīgais Vienības brauciens Siguldā

Divu dienu garumā Siguldā, valdot patriotiskai un sportiski azartiskai gaisotnei, aizvadīts 34. "Elektrum" Vienības brauciens. Šis pasākums kļuvis par tradīciju, kas pulcē ne tikai profesionālos riteņbraucējus, bet arī entuziastus no visas Latvijas un ārvalstīm.

Uzvarētāji 99 kilometru distancē

99 kilometru sporta šosejas braucienā uzvaru izcīnīja igaunis Karls Patriks Lauks un latviete Krista Pūcīte, apliecinot savu meistarību un izturību karstos laikapstākļos. Viņu sniegums spēja uzvarēt sīvajā konkurencē, un dalībnieki par viņiem liecināja kā par neapstrīdamām favorītēm.

Kalnu divriteņu brauciena čempioni

40 kilometru kalnu divriteņu braucienā nepārspēti izrādījās Sandijs Kļaviņš un Evelīna Ermane-Marčenko. Kā norādīts Latvijas Riteņbraukšanas federācijas paziņojumā, šie sportisti demonstrēja izcilu sagatavotību un lielisku tehniku, kas ļāva iegūt augstākās vietas.

Godprātīgs piedalīšanās Tautas distancē

49 kilometru Tautas distances dalībnieku vidū bija un godam distancei veica arī Latvijas Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs. Šāda dalība demonstrē vadošo amatpersonu atbalstu sportam un tautas veselīgam dzīvesveidam, kā arī veicina kopīgās patriotiskās vērtības. Šis brauciens Sniedz iespēju visiem entuziastiem un pieredzējušiem sportistiem sacensties, apmainīties ar pieredzi un veidot kopīgu kopējo gaisotni, kas stiprina Latvijas sabiedrību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas