Foto: Rīga būvējas – sporta laukums par 2,16 miljoniem un ielas par 1,6 miljoniem eiroSabiedrība
Foto un virsraksts: Delfi

Foto: Rīga būvējas – sporta laukums par 2,16 miljoniem un ielas par 1,6 miljoniem eiro

Vairāk foto skaties šeit

Jauns sporta laukums Juglā

Šonedēļ Rīga kļuvusi par vienu daudzfunkciju sporta laukumu bagātāka, jo Juglā tika atklāts moderns un multifunkcionāls sporta laukums. Šī projekta īstenošana izmaksāja 2,16 miljonus eiro, un tajā ir iekļauts arī bērnu laukumiņš un dažādas aktivitātes zonas, kas nodrošinās iespējas gan maziem, gan lieliem sportotājiem.

Uzlabotas ielas Lucavsalā

Līdztekus jaunajam sporta laukuma projektam, Rīgā ir arī uzlabotas ielas infrastruktūras. Lucavsalā izbūvēta jauna iela un Laivu ielas turpinājums, kas kalpos kā svarīgs transports un piekļuve iedzīvotājiem. Šo projektu izmaksas sasniedza 1,6 miljonus eiro, turpinot Rīgas attīstību un infrastruktūras uzlabošanu.

Rīgas pašvaldības ieguldījums sporta attīstībā

Rīgas dome uzsver, ka šāda veida projekti ir būtiski pilsētas attīstībai un iedzīvotāju labklājībai. Modernie sporta laukumi ne tikai veicina veselīgu dzīvesveidu, bet arī palīdz veidot aktīvas un sabiedriskas kopienas. Ar šiem ieguldījumiem Rīga kļūst par vēl pievilcīgāku vietu dzīvošanai un aktīviem atpūtas brīžiem.

Nākotnes perspektīvas

Sagaidāms, ka šie projekti, kuri tiek īstenoti Rīgā, būs tikai sākums. Rīgas dome plāno turpināt investēt infrastruktūrā un sporta objektos, lai veicinātu pilsētas attīstību un uzlabotu dzīves kvalitāti visiem tās iedzīvotājiem. Aktīva sabiedrība ir nākotnes pamatprincipu stabilizācijai, kas noteikti tiek ņemts vērā, veidojot ilgtspējīgu pilsētu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas