• 2024. gada 22. jūlijs 10:56
  • Delfi
  • 11

Foto: "Tet Rally Latvia" krāsainās fanu rindas – atrodi sevi fotogrāfijās no Liepājas

Vairāk foto skaties šeit

Aizvadītā nedēļa autosportā

Latvijas autosporta faniem aizvadītā nedēļa bija īpaša. Vēsturiski pirmo reizi pa Latvijas ceļiem traucās pasaulē ātrākās rallija mašīnas. Pasaules rallija čempionāta (WRC) posms "Tet Rally Latvia", kas norisinājās Rīgā un Kurzemes pusē, piesaistīja milzīgu uzmanību, piepildot ielas ar fanu entuziasmu un krāsainām emocijām.

Fotogrāfijas no Liepājas

Liepājā, kas kļuva par vienu no šī grandiozā pasākuma centrālajām vietām, atmosfēra bija neaprakstāma. Fani no visas Latvijas sanāca kopā, lai atbalstītu savus mīļākos braucējus. Mūsu fotogrāfu komanda bija uz vietas, fiksējot mirkļus, kuros var atrast ne tikai sportiskus panākumus, bet arī fanus, kas dzīvo līdzi katram rallija auto pagriezienam.

Atbalsts vietējiem braucējiem

Šī gada "Tet Rally Latvia" laikā īpašu uzmanību piesaistīja mūsu pašmāju ekipāžas, jo Mārtiņa Seska un Renāra Franča sniegums izcēlās ar pārsteidzošiem rezultātiem. Viņi līdz pat izšķirošajam ātrumposmam cīnījās par vietu labāko trijniekā, iegūstot fanu atbalstu un aplaudēšanu, kas deva papildu motivāciju.

Fanu emociju krāsu spektrs

Fanu rindas, kas ieņēma vietu gar trasi, bija krāšņas un dzīvīgas. Krāsainas plakāti, tērpi un emocijas – visu to varēja redzēt katrā nofotografētajā mirklī. Mūsu fotogrāfijās varat atrast arī sevi vai savus draugus, kas priecīgi atbalstīja savējos šajā uzvarētāju cīņā.

Noslēgumā

"Foto: Tet Rally Latvia" ir lieliska iespēja dalīties savās emocijās un atmiņās no šī izcilā pasākuma, kas atzīmēja jaunu soli Latvijas autosportā. Nezaudējiet iespēju iepazīties ar fotogrāfijām, kas jūs iedvesmos, un ceram tikties nākamajā rallijā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas