Foto: Turki Rīgas lidostā atklāj kapsulu viesnīcu, cenas vilinaEkonomika/Delfi plus/Delfi bizness
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 27. augusts 14:50
  • Delfi
  • 16

Foto: Turki Rīgas lidostā atklāj kapsulu viesnīcu, cenas vilina

Vairāk foto skaties šeit

Jaunā kapsulu viesnīca lidostā "Rīga"

Otrdien, 24. oktobrī, lidostā "Rīga" tika oficiāli atklāta kapsulu viesnīca "Kepler Club". Šī unikālā viesnīca piedāvā iespēju pasažieriem un citiem apmeklētājiem īslaicīgi atpūsties vai pavadīt nakti tieši lidostā, kas īpaši noderīgi ir ceļotājiem, kas gaida savas lidmašīnas vai ir ielidojuši vēlu vakarā.

Mūsdienīgas tehnoloģijas un komforts

"Kepler Club" ir aprīkota ar modernas tehnoloģijas elementiem, kas ļauj viesiem izbaudīt patīkamu nakti. Viesnīcā ir pieejamas viļņu šalkas, kas nodrošina relaksējošu atmosfēru, kā arī darba zonas, kur ceļotāji var sagatavoties gaidāmajiem lidojumiem. Viesiem ir pieejamas arī dušas un citas ekstras, kas apgrūtina vēlmi pamest kapsulu.

Būtiski cenu aspekti

Pēc "Delfi Bizness" apmeklējuma, viesnīcas cenrādis izrādās pietiekami pievilcīgs. Cenas par naktsmītni sākas no 25 eiro, kas ir salīdzinoši zema cena, ņemot vērā piedāvāto komfortu un ērtības. Tas var būt izdevīgs risinājums ne tikai ceļotājiem, bet arī vietējiem iedzīvotājiem, kuri meklē ātru un praktisku vietu atpūtai.

Secinājumi un nākotnes perspektīvas

Lidostas "Rīga" kapsulu viesnīcas atklāšana ir solis pretī mūsdienīgu un ērtu tūrisma pakalpojumu nodrošināšanai. "Kepler Club" piedāvā unikālu iespēju izbaudīt ceļojumus jaunā veidā, un, ņemot vērā cenu pievilcīgumu, ir gaidāms, ka tā piesaistīs gan vietējos, gan starptautiskos viesus. Tūrisma industrija turpina attīstīties, un šāda veida inovācijas noteikti veicina tās izaugsmi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas