• 2024. gada 18. jūlijs 19:44
  • Delfi
  • 12

Foto: Vecrīgā ar skaļām ovācijām un auto rūkoņu atklāj vēsturisko WRC posmu

Vairāk foto skaties šeit

Atklāts vēsturisks WRC posms Vecrīgā

Ceturtdienas pievakarē Rātslaukumā svinīgi tika atklāts FIA pasaules autorallija čempionāta (WRC) posms, kas pirmo reizi vēsturē norisināsies Latvijā. Pasākumu pavada liels skaits rallija faniem, kuri sveica sacensību dalībniekus ar skaļām ovācijām un auto rūkoņu.

Uzmanību piesaista autorallija čempionāts

Šis notikums ir īpaši nozīmīgs Latvijas autorallija vēsturē, jo pirmo reizi WRC posms tiek rīkots šajā valstī. Tas piesaista lielu uzmanību gan vietējo rallija entuziastu, gan starptautisku sacensību faniem, kuri jaunās trasēs un izaicinājumos redz nebijušu adrenalīna devu.

Emocijas un aizraušanās Vecrīgā

Rallija noskaņu Rīgā papildina iedzīvotāju un viesu entuziasms, kas skanot skaļi no Rātslaukuma un Vecrīgas ieliņām. Ar skaļām ovācijām un auto rūkoņu tika atzīmēts šis svarīgais brīdis, norādot uz Latvijas nozīmību rallija kartē.

Gaidāms aizraujošs sacensību weekends

Šī nedēļas nogale būs piepildīta ar aizraujošām sacensībām un adrenalīna pieplūdumu, jo rallija dalībnieki dosies izpētīt Latvijas īpatnīgo rallija trasēm. Gaidāms, ka cīņa par uzvaru šajā vēsturiskajā WRC posmā būs neizlēmīga līdz pat pēdējam kilometram.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas