• 2024. gada 30. augusts 18:36
  • Delfi
  • 4

Francijai otrā uzvara olimpiskajā kvalifikācijā, Teksjē izceļas ar "hat-trick"

Francija turpina veiksmīgo kursu

Piektdien Rīgā, Milānas un Kortīnas 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīrā, Francijas vīriešu hokeja izlase svinēja savu otro panākumu. Šoreiz komanda izcīnīja uzvaru, pateicoties Aleksandra Teksjē izcilajai sniegšanai, kurš mačā guva trīs vārtus un kļuva par galveno varoni.

Teksjē sniegums izšķir uzvaru

Aleksandrs Teksjē, uzbrucējs no Francijas, iezīmēja savus vārdus vēsturē ar "hat-trick", kā rezultātā komanda pārliecinoši izcīnīja uzvaru. Teksjē precizitāte un spēja gūt vārtus šajā svarīgajā turnīrā nevienu ne atstāja vienaldzīgu. Šāds sniegums, kas apliecina Teksjē talantu un apņēmību, ir ne tikai viņa, bet arī visas Francijas izlases panākums.

Kvalifikācijas turnīra konteksts

Francijas hokejisti šajā turnīrā cīnās par vietu 2026. gada olimpiskajās spēlēs, un katra uzvara ir ārkārtīgi svarīga. Šī panākuma apjoms ir liels, jo tas nostiprina komandas pozīcijas kvalifikācijas rungņu parūpēs. Ja Francija turpinās šajā garā, tās iespējas kvalificēties ir ļoti solīgas.

Skatītāju atbalsts un cerības uz nākotni

Mača laikā Rīgas ledus hallē valdīja aizraujoša atmosfēra, un līdzjutēji ar sajūsmu atbalstīja savus spēlētājus. Šie panākumi ir papildu motivācija Francijas komandai un fanaticiem, kas tic savai izlasei un cer uz veiksmīgu ceļu uz olimpiskajām spēlēm. Turpmākajos mačos komanda būs jācenšas saglabāt šo sniegumu, lai nodrošinātu vietu Milānā un Kortīnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas