Francūzis neiesit pendeli, "Valmiera" zaudē "Liepājai"; "Metta" atspēlējas un uzvarFutbols — Virslīga
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Francūzis neiesit pendeli, "Valmiera" zaudē "Liepājai"; "Metta" atspēlējas un uzvar

Francūzis neiesit pendeli, "Valmiera" zaudē "Liepājai"

Latvijas futbola Virslīgas cīņas turpinās, un šodien "Valmierai" bija iespēja pacīnīties par pārliecību vietas saglabāšanā. Diemžēl, matča izskaņā pārfrancūzis nepamanīja iespēju realizēt pendeli, kas varētu būt kļuvis par izšķirošo brīdi. "Liepāja" spēja izmantot šo sniegto izdevību un izcīnīja uzvaru, tādējādi nostiprinot savas pozīcijas cīņā par vietu Virslīgā.

"Metta" atspēlējas un uzvar

Savukārt Rīgas "Metta" spēja parādīt apbrīnojamu raksturu, atspēlējoties no sākotnējā zaudējuma pret Grobiņu. Pārtraukumā dodoties ar neizdevīgu rezultātu, komandas noskaņojums mainījās, un viņi precīzi realizēja izdevības, kas noveda pie komandas graujošas uzvaras. Ar šo panākumu "Metta" nostiprina sevi cīņā par papildus punktiem, kas ir būtiski, lai saglabātu vietu Virslīgā.

Kopējais rezultāts

Šodienas spēles rezultāti skaidri parāda, cik spraiga un neprognozējama ir Latvijas futbola Virslīga. "Liepāja" un "Metta" uzvaras stiprina viņu pozīcijas, savukārt "Valmiera" un Grobiņas klubs ir spiesti cīnīties tālāk, lai izsistītos no kritiskām situācijām un uzturētu savas ambīcijas augstākajā līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas