Frankfurtes "Eintracht" treneris pirms mača ar RFS slavē Jāni Ikaunieku un sola laukumā optimālo sastāvuSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Frankfurtes "Eintracht" treneris pirms mača ar RFS slavē Jāni Ikaunieku un sola laukumā optimālo sastāvu

Frankfurtes "Eintracht" gatavojas cīņai pret RFS

Vācijas futbola bundeslīgas klubs Frankfurtes "Eintracht" ir noskaņots uz spēcīgu sniegumu ceturtdien gaidāmajā spēlē pret Latvijas komandu Rīgas futbola skolu (RFS). Galvenais treneris Dino Topmellers trešdien notikušajā preses konferencē uzsvēra, ka komanda plāno laukumā sūtīt maksimāli labāko sastāvu, lai nodrošinātu uzvaru.

Augsts atzinums par Jāni Ikaunieku

Viena no centrālajām tēmām preses konferencē bija Latvijas izlases pussarga Jāņa Ikaunieka sniegums. Topmellers izteica augstu atzinību par Ikaunieka spēles prasmēm un ieguldījumu komandā, norādot, ka viņa klātbūtne laukumā var izšķirt mača gaitu. "Ikaunieks ir ļoti talantīgs spēlētājs, un mēs ievērojami cienām viņa spēju ietekmēt spēli," sacīja treneris.

Treneris apstiprina optimāla sastāva nozīmi

Topmellers norādīja, ka optimālais sastāvs ir galvenais mērķis šajā mačā. "Mūsu prioritāte ir sūtīt laukumā vislabākos spēlētājus, kuri ir gatavi cīnīties par uzvaru un sniegt vislabāko sniegumu. RFS ir spēcīga komanda, un mums ir jābūt pilnīgi gataviem," piebilda treneris. Šī mača uzvarētājs iegūs svarīgu psiholoģisko pārsvaru pirms turpmākajiem izaicinājumiem. Frankfurtes "Eintracht" komanda izsaka pašpārliecinātību un vēlmi pielāgoties jebkurai situācijai uz laukuma, un interesenti ar nepacietību gaida šo intriģējošo cīņu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas