• 2024. gada 30. augusts 14:24
  • TV3
  • 6

Freibergs par OS kvalifikācijas turnīru: Te katra spēle ir jāuzvar, PČ var atļauties kādam zaudēt

Ralfs Freibergs uzsver atbildību kvalifikācijas turnīrā

Latvijas hokeja izlases aizsargs Ralfs Freibergs izteicies par gaidāmo Milānas un Kortīnas 2026. gada olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīru, uzsverot, ka šis turnīrs prasīs no spēlētājiem krietni lielāku atbildību un maksimālu koncentrāciju. Freibergs skaidro, ka šajā posmā nav vietas neizmantotām iespējām, jo katra spēle ir jāuzvar.

Neaizvietojamas spēles

"Te katra spēle ir jāuzvar. Mums nav iespēju atļauties zaudēt neizšķirti vai nespēlēt labā līmenī," saka Freibergs. Šāda pieeja ir nepieciešama, lai nodrošinātu ceļu uz olimpiskajām spēlēm. Spēlētājiem jābūt pilnībā gataviem un motivētiem doties laukumā, zinot, ka katrs punkts ir izšķirošs.

Optimisms par Latvijas izlases iespēju

Neskatoties uz lielo spiedienu un atbildību, Freibergs ir pārliecināts par Latvijas izlases iespējām. "Kopumā esmu pārliecināts, ka mēs varēsim izcīnīt kāroto ceļazīmi uz olimpiskajām spēlēm. Mums ir liels potenciāls un talanti, kas var palīdzēt sasniegt mērķi," piebilst hokejists.

Stratēģija un komandas garīgā sagatavotība

Freibergs arī norāda, ka komandas stratēģijai un garīgajai sagatavotībai būs būtiska loma. "Mums jāstrādā kopā, jāizvērtē katra spēles situācija un jābūt gataviem jebkuram izaicinājumam," uzsver Freibergs. Viņš aicina līdzjutējus atbalstīt izlasi, jo tas spēlētājiem sniegs papildu motivāciju un pārliecību laukumā. Latvijas hokeja izlase ir gatava doties pretī izaicinājumiem, un Ralfs Freibergs ir pārliecināts, ka viņi ir spējīgi sasniegt izcilus rezultātus šajā svarīgajā turnīrā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas