Gaidāma apmākusies ceturtdiena bez būtiskiem nokrišņiemLatvijā
Foto un virsraksts: NRA
  • vakar 21:00
  • NRA
  • 4

Gaidāma apmākusies ceturtdiena bez būtiskiem nokrišņiem

Debesu apmākšanās Latvijā

Ceturtdien, 24. oktobrī, Latvijas debesis būs apmākušās, tomēr sinoptiķi norāda, ka būtiski nokrišņi nav gaidāmi. Šāda laikapstākļu attīstība liecina par to, ka, lai arī debesis ir pelēkas, lietus un sniegs paliks daudz mazākajā daudzumā nekā iepriekšējās dienās.

Temperatūras prognoze

Ņemot vērā apmākušos laikapstākļus, gaisa temperatūra dienas laikā saglabāsies diezgan patīkama. Sinoptiķi prognozē, ka temperatūra svārstīsies ap +5 līdz +10 grādiem pēc Celsija. Tādējādi iedzīvotājiem varētu būt jāpievērš uzmanība apģērba izvēlei, lai uzturētu komfortu ārpus telpām.

Ko sagaidīt nākotnē?

Pēc ceturtdienas sinoptiķi prognozē, ka laika apstākļi strauji var mainīties, un tuvākajās dienās ir iespējamas gan lietusgāzes, gan siltāku gaisa masas piesaistes. Iedzīvotājiem ieteicams sekot līdzi laika prognozēm, lai laikus sagatavotos iespējamiem laikapstākļu uzlabojumiem vai pasliktinājumiem.

Ieteikumi iedzīvotājiem

Lai gan būtiski nokrišņi nav gaidāmi, iedzīvotājiem joprojām ieteicams būt modriem, jo apmākušās debesis var radīt mānīgu ievainojamību attiecībā uz laika apstākļu izmaiņām. Ieteicams plānot savas aktivitātes tā, lai ņemtu vērā iespējamo mitrumu gaisā, kā arī izvēlēties piemērotu apģērbu atbilstoši prognozētajai temperatūrai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas