
Gardums brīvdienu pusdienām – magoņu un banānu biskvītkūka
Gardums brīvdienu pusdienām
Šajā brīvdienu laikā, kad daudzi meklē jaunas un radošas idejas pusdienām, Radio personība un mūziķis Artis Dvarionas dalās ar savu iecienīto recepti – magoņu un banānu biskvītkūku. Tas ir viegli sagatavojams deserts, kas lieliski derēs gan svētku galda rotāšanai, gan ikdienas baudīšanai.Virtuālā rosība un gatavošanas mīlestība
Lai gan Artis Dvarionas ikdienas gatavošanu biežāk uztic savai draudzenei, viņš ar rosību virtuvē ir uz "jūs". Viņš nebaidās izmēģināt jaunus ēdienus un ir atvērts dažādām garšas kombinācijām. Artim nav problēmu ar ēdieniem – viņš sevi nesauc par izvēlīgu ēdāju un var baudīt teju jebko, pat piena plēvi.Mēģinājums no šefpavāra
Šefpavārs Lauris Aleksejevs, kurš atpazīstams ar savu radošo pieeju virtuvē, šoreiz ar Artu dalījās ar citām garšīgām piedevām, turklāt nepiedāvāja piena plēvi, bet gan tunci. Šis gaitu uzsvars liecina par interesanto un dažkārt negaidīto ēdienu izvēli, ko Artis ir gatavs izmēģināt pat visnavnē.Magoņu un banānu biskvītkūka – receptes glabāšana
Magoņu un banānu biskvītkūka ir ne tikai garšīga, bet arī vizuāli pievilcīga. Šis deserts pavisam noteikti kļūs par iecienītu izvēli svinībām, un daudzi varēs dalīties ar recepti, iegūstot komplimentus no viesiem. Tas ir lielisks veids, kā ieviest dažādību un krāsainību ikdienas maltītēs. Tātad, ja plānojat brīvdienu pusdienas un vēlaties pārsteigt viesus, noteikti izmēģiniet Artis Dvarionas ieteikto magoņu un banānu biskvītkūku!
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit