Gārsas un svaigu gurķu "Panzanella" ar mīksti vārītu olu un saldskābu olīveļļas vinegretu
Šefpavārs Uģis Veits ieteikumi
Šefpavārs Uģis Veits iesaka izvēlēties jaunu, nesen izdīgušu gurķi, lai gūtu vēlamo vitamīnu bagātību un maigo garšu.Receptes apraksts
Šī recepte piedāvā gārsas un svaigas Panzanellas salātus ar mīksti vārītu olu un saldskābu olīveļļas vinegretu. Šie salāti ir lielisks ēdiens siltajā laikā un ļoti viegli pagatavojami.Sastāvdaļas
- jauna, nesen izdīguša gurķis - olīveļļa - etiķis - kubiņi maizes - olasGatavošanas process
1. Sasmalciniet gurķi un maisiet to ar olīveļļu un etiķi. 2. Pievienojiet kubiņus maizes un sajauciet visu kopā. 3. Pasniegt uz galda un pagaminiet mīksti vārītas olas, lai pievienotu uz salātiem. Šie Panzanellas salāti būs lielisks ēdiens siltajā laikā un sniegs svaigumu jūsu ēdienkartē. Bon appétit!
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit