Girgensons un Tampa turpina uzvaru gājienu, "Blue Jackets" pirmā uzvara bez MerzļikinaHokejs — NHL — Elvis Merzļikins
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Girgensons un Tampa turpina uzvaru gājienu, "Blue Jackets" pirmā uzvara bez Merzļikina

Girgensona "Lightning" turpina uzvaru sēriju

Nacionālajā hokeja līgā (NHL) šonedēļ uzvaras izcīnījušas Zemgus Girgensona un Elvja Merzļikina pārstāvētās komandas. Tampabejas "Lightning" pievienojusi vēl vienu uzvaru savā kontā, šoreiz pārspējot Lasvegasas "Golden Knights" ar rezultātu 4:3. Girgensons bija aktīvs uz laukuma, nodrošinot kolektīva panākumu ar savu rezultatīvo sniegumu un lielu ieguldījumu komandas spēlē.

Kolumbusas "Blue Jackets" pirmā uzvara bez Merzļikina

Savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" beidzot pārtrauca savu zaudējumu sēriju, izcīnot pirmo uzvaru bez savas zvaigznes vārtsarga Elvja Merzļikina. Viņi spēja uzvarēt Bufalo "Sabres" ar rezultātu 6:4, demonstrējot spēcīgu komandas darbu un apņēmību laukumā. Šis panākums noteikti iedvesmos komandu turpmākajās cīņās, jo katra uzvara ir īpaši svarīga cīņā par vietu izslēgšanas spēlēs.

Analizējot komandu sniegumu

Tampa un Kolumbusas komandas spēles ir skaidrs apliecinājums, ka Latvijas hokejisti turpina būt nozīmīga sastāvdaļa NHL. Girgensons un Merzļikins ir pierādījuši savu vērtību, un viņu komandas rezultāti liecina par viņu ietekmi uz spēli. Tampa vēl arvien ir spēcīga komanda Rietumu konferencē, savukārt Kolumbusas "Blue Jackets" uzvara ir būtiska pacelšanās brīdī pēc Merzļikina zaudējuma. Hokeja līdzjutēji ar aizrautību gaida nākamo abu spēlētāju sniegumu, cerot uz vēl vairākiem panākumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas