• 2024. gada 8. augusts 15:42
  • Delfi
  • 17

Graudiņa un Samoilova par izcīnīto piekto vietu Parīzē pretendē teju uz 30 000 eiro

Graudiņa un Samoilova izcīna piekto vietu

Tīna Graudiņa un Anastasija Samoilova, Latvijas pludmales volejbola duets, izcīnījušas piekto vietu 2024. gada Parīzes olimpiskajās spēlēs. Šis sasniegums ir nozīmīgs ne tikai sportiskajā izaugsmē, bet arī finansiālajā aspektā, jo tas var sekmēt viņu iespējas attīstīt karjeru un piedalīties turpmākajos turnīros.

Finansiālā atlīdzība

Saskaņā ar Izglītības un zinātnes ministrijas (IZM) sniegtajām ziņām, Graudiņa un Samoilova varētu saņemt kopumā līdz 27 660 eiro par savu izcilo sniegumu. Šī summa ietver ne tikai gatavību piekrist turpmākai sadarbībai, bet arī finansiālo atbalstu, kas var palīdzēt treniņu procesa uzlabošanā.

Izaicinājumi un nākotnes plāni

Neskatoties uz veiksmīgo iznākumu, Graudiņai un Samoilovai priekšā vēl daudz izaicinājumu. Sportistes plāno izmantot šo panākumu kā motivāciju, lai nākotnē varētu sasniegt vēl augstākus rezultātus un iespējams izcīnīt medaļas nākamajās starptautiskajās sacensībās.

Atbalsts no Latvijas sabiedrības

Latvijas sabiedrība ir lepna par savām sportistēm, un viņu panākumi ir pozitīvs piemērs jaunajiem atlētiem. Šie sasniegumi ne tikai veicina pludmales volejbola popularitāti valstī, bet arī kalpo par iedvesmu ikvienam, kurš tiecas izcīnīt savas vietas sportā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas