Griezītis tiek kausa ceturtdaļfinālā, Anim tas neizdodasFlorbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Griezītis tiek kausa ceturtdaļfinālā, Anim tas neizdodas

Griezītis iekļūst kausa ceturtdaļfinālā

Šveices florbola čempionātā ir aizvadītas astotdaļfinālu spēles, un priecīgas ziņas nāk no Gustava Griezīša kluba, kurš pārliecinoši iekļuvis labāko astotniekā. Griezītis, spēlējot izcili, ir devis ieguldījumu kluba panākumos, ļaujot viņiem turpināt cīņu par čempionu trofeju. Pateicoties šim izcilajam sasniegumam, klubs var cerēt uz labām izredzēm nākamās kārtas spēlēs.

Anim neizdodas iekļūt nākamajā kārtā

Kaut arī Gustava Griezīša klubs svin panākumus, Danielam Jānim Anim, kas šajā sezonā ir valsts vadošais klubs, cīņa par kausu beigusies. Traucējumi un nepietiekami rezultāti astotdaļfinālā ir noveduši pie tā, ka klubs neizdodas kvalificēties ceturtdaļfinālam. Šis ir liels zaudējums viņiem, ņemot vērā gaidītās cerības un mērķus sezonai.

Biļinska gūst pirmos punktus Zviedrijā

Tikmēr Zviedrijas florbola čempionātā ir priecīgas ziņas par Luīzi Biļinsku, kurai izdevies iekrāt pirmos punktus šajā sezonā. Šis sasniegums ir būtisks ne tikai pašai Biļinskai, bet arī viņas komandai, kas vēršas uz priekšu, cīnoties par labāku sniegumu čempionāta turpinājumā. Biļinskas sniegums var kļūt par būtisku faktoru viņas kluba veiksmes nodrošināšanā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas