Grupa "Borowa MC" aicina uz 20 gadu jubilejas koncertu Latgales vēstniecībā "Gors"Afiša
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 26. septembris 10:18
  • TV3
  • 17

Grupa "Borowa MC" aicina uz 20 gadu jubilejas koncertu Latgales vēstniecībā "Gors"

Grupa "Borowa MC" svin 20 gadu jubileju

20. oktobrī plkst. 19, Latgales vēstniecībā "Gors" norisināsies spilgts un emocionāls notikums – populārās grupas “Borowa MC” divdesmit gadu jubilejas koncerts. Šī ir lieliska iespēja visiem grupas faniem un mūzikas mīļotājiem izbaudīt neaizmirstamu vakar un pavadīt to kopā ar mīļākajām dziesmām.

Koncerts ar viesmāksliniekiem

Jubilejas koncertā ne tikai skanēs grupas populārākie hiti, bet arī būs iespēja redzēt uz skatuves jauniešu ansambli “Skonai”. Šis ansamblis piedāvās savus talantus un papildinās koncerta atmosfēru ar svaigu enerģiju un jaunības sparu. Apmeklētāji varēs izbaudīt īpašu muzikālo pieredzi, kas apvieno gan pieredzējužo mūziķu, gan jaunāko talantu sniegumu.

Programma un mīļākās dziesmas

Koncertā “Borowa MC” izpildīs ne tikai leģendārās dziesmas kā “Vysskaistuokai meitiņai”, “Maņ navajag” un “Iededzies par Latviju”, bet arī retāk dzirdētos skaņdarbus, kuriem grupas mūziķiem ir īpašs emocionāls pieskāriens. Šie skaņdarbi ir ne tikai daļa no grupas muzikālās vēstures, bet arī atmiņas par ceļu, kuru viņi ir gājuši, lai sasniegtu šādu punktu savā karjerā.

Aicinām piedalīties!

Ja esat “Borowa MC” fans vai vienkārši mūzikas entuziasts, šis koncerts ir obligāts pasākums Jūsu kalendārā. Aicinām ikvienu, kas ir tuvu Latgalei un vēlas piedzīvot šīs jubilejas burvību, ierasties “Gors”, kur kopā radīsim neaizmirstamu atmosfēru un svinēsim grupas jaunos un vecos panākumus. Neaizmirstiet iegādāties biļetes iepriekš, jo šāds pasākums solās būt pilnīgi izpārdots!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas