Gulbis nosauc 15 kandidātes spēlēm pret Īriju un Franciju, pirmo reizi izsauc LiepiņuBasketbols — Latvijas izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Gulbis nosauc 15 kandidātes spēlēm pret Īriju un Franciju, pirmo reizi izsauc Liepiņu

Gulbis nosauc kandidātes

Latvijas sieviešu basketbola izlases galvenais treneris Mārtiņš Gulbis ir izsaucis 15 kandidātes, kas gatavosies Eiropas čempionāta kvalifikācijas turnīra spēlēm. Šīs sacensības notiks novembra logā, kur mūsu izlase tiksies ar Īriju un grupas galvenā favorīte – Franciju.

Pirmā reize Liepiņai

Par ievērojamu jaunumu šajā izsaukumā ir tas, ka kandidāšu sarakstā iekļauta arī jauna basketboliste - Liepiņa. Tas nozīmē, ka Gulbis dod iespēju jaunajiem talantiem parādīt sevi uz lielās skatuves, kas ir solīgs solis Latvijas sieviešu basketbola attīstībā.

Spēles ar Īriju un Franciju

Nākamajās nedēļās Latvijas izlase gatavosies treniņiem un spēlēm pret Īriju un Franciju, kas būs liels tests komandai. Īrijas sieviešu izlase ir pierādījusi sevi kā cīnītāju, savukārt Francija ir viena no vadošajām komandām Eiropā. Šīs spēles būs izšķirošas, lai noteiktu Latvijas izlases iespējas kvalificēties Eiropas čempionātam.

Trenera vīzija un stratēģija

Mārtiņš Gulbis izsaukumā iekļāvis gan pieredzējušas spēlētājas, gan jaunākās talantus, cenšoties panākt līdzsvaru komandā. Treneris uzsver, ka katrai no spēlētājām ir svarīga loma, un viņš cer uz viendabīgu darbu, lai sasniegtu izvirzītos mērķus.

Fanu atbalsts un gaidas

Spēļu gaidas pieaug ar katru dienu, un līdzjutēji jau tagad izrāda lielu interesi par gaidāmajām spēlēm. Fani cer uz labiem rezultātiem un jūt, ka šī ir lieliska iespēja parādīt Latvijas sieviešu basketbola potenciālu. Izlases atbalsts ir neaizvietojams, un katrs līdzjutējs sniedz papildus stimulu komandai.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas