Gvardiola noraida baumas: ''De Breine nepametīs Mančestras ''City''''

Gvardiola izsaka skaidrību par De Breines nākotni

Anglijas Premjerlīgas čempiones Mančestras ''City'' galvenais treneris Peps Gvardiola ir noraidījis baumas, kas saistītas ar Kevina de Breina iespējamo aiziešanu no kluba. Sarunā ar medijiem Gvardiola uzsvēra, ka viens no komandas būtiskākajiem līderiem starpsezonā nepametīs komandu, tādējādi nomierinot līdzjutējus un mediju spekulācijas.

Baumas par De Breines aiziešanu

Iepriekš medijos izskanēja vairāki ziņojumi, ka De Breine, kurš ir bijis svarīga sastāvdaļa Mančestras ''City'' panākumos, varētu meklēt jaunas iespējas citās komandās. Šādas baumas radās, ņemot vērā citu futbolistu pārejas un treneru maiņas, kas šajā periodā ļoti bieži notiek.

Gvardiolas atbalsts komandai

Peps Gvardiola, runājot par komandas sastāvu, uzsvēra, ka De Breine ir ne tikai talantīgs spēlētājs, bet arī lielisks līderis, kurš ietekmē komandas sniegumu gan laukumā, gan ārpus tā. Treneris izteica pārliecību, ka De Breine turpinās būt neatņemama sastāvdaļa Mančestras ''City'' plānos nākotnē.

Futbola pasaule gaida sezonas turpinājumu

Arī fani un futbola analītiķi ar interesi gaida, kā ''City'' attīstīsies sezonas turpinājumā, īpaši ar iespēju, ka tādi spēlētāji kā De Breine paliks komandā un būs gatavi cīnīties par tituliem. Gvardiolas pārliecība par viņa komandu sola dinamisku un interesantu futbola sezonu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas