HBO seriāls "Atrast sevi" atgriežas pie skatītājiem ar trešo sezonuĀrzemju seriāli
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 11:20
  • TV3
  • 5

HBO seriāls "Atrast sevi" atgriežas pie skatītājiem ar trešo sezonu

Seriāla "Atrast sevi" trešā sezona

Jau no 27. oktobra Latvijas skatītājiem būs iespēja baudīt HBO oriģinālsērijas “Atrast sevi” (Somebody Somewhere) trešo sezonu. Šis sēriju projekts ir ieguvis prestižo “Peabody” balvu un ir saņēmis plašu kritiķu atzinību, kas apliecina tā augsto kvalitāti un aktualitāti.

Bridžeta Evereta – galvenā loma

Trešajā sezonā galvenās lomas atveidotāja ir talantīgā komiķe un dziedātāja Bridžeta Evereta, kura savā sniegumā spēj apvienot humoru ar dziļām emocionālām niansēm. Everetas talants ir nesis jaunus vēsmu un pievilcību šim seriālam, kas pievēršas cilvēka identitātes meklējumiem un ikdienas cīņām.

Pieejamība Go3 platformā

Jaunā sezona būs pieejama nākotnes televīzijā “Go3”, kas ir ērts risinājums ikvienam, kurš vēlas skatīties kvalitatīvu saturu, kas atspoguļo mūsdienu izaicinājumus un attiecību sarežģījumus. Go3 platforma ir kļuvusi par populāru izvēli skatītājiem Latvijā, un jaunā sezona noteikti papildinās tās piedāvājumu.

Interese par seriālu

"Atrast sevi" ir izcili novērtēts ne tikai Latvijā, bet arī citur pasaulē, un tā fanu loks turpina augt. Savā dienaskārtībā šo sēriju noteikti iekļaus gan esošie fani, gan jauni skatītāji, kas vēlas izbaudīt šīs interesantās stāstījuma līnijas un varoņu attiecības. Ar trešo sezonu, seriāls solās būt vēl aizraujošāks un emocionāli bagātāks nekā iepriekšējās.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas