Hokejists Čukste noslēdz profesionāļa karjeru un pievērsīsies trenera darbam
Sports
Foto un virsraksts: LSM
  • vakar 20:44
  • LSM
  • 2

Hokejists Čukste noslēdz profesionāļa karjeru un pievērsīsies trenera darbam

Hokejista Čukstes lēmums par karjeras maiņu

Latvijas hokeja izlases aizsargs Kārlis Čukste paziņojis par savu profesionālās karjeras noslēgšanu tikai 27 gadu vecumā. Šis lēmums nāk kā pārsteigums daudziem hokeja fanātiem, kuri ir sekojuši viņa attīstībai sportā un ir apbrīnojuši viņa sniegumu laukumā.

Paziņojums sociālajos tīklos

Čukste piektdien, izmantojot savus sociālos tīklus, īpaši „Instagram”, dalījās ar gaišu vēsti par šo svarīgo soli savā dzīvē. Sportists rakstīja, ka, lai gan ir grūti atvadīties no spēlētāja karjeras, viņš ir sajūsmā par jauniem izaicinājumiem trenera lomā, kas viņam būs jauns un perspektīvs virziens.

Nākotnes plāni treneru lomā

Pārejot uz trenera darbu, Čukste plāno dalīties savā pieredzē ar jauniem spēlētājiem un palīdzēt attīstīt Latvijas hokeja jauno paaudzi. Sportists izsacīja pārliecību, ka spēs sniegt vērtīgu ieguldījumu hokeja attīstībā valstī, un cer uz pozitīvām pārmaiņām latviešu hokeja vidē.

Vindhams par Čuksti

Latvijas Hokeja federācija izteica pateicību Čukstem par viņa ieguldījumu profesionālajā hokejā un novēlēja veiksmi viņa nākotnes trenera gaitās. Federācijas pārstāvji uzsvēra, ka Čukstes pieredze un zināšanas būs nenovērtējamas, strādājot ar jaunajiem talantiem.

Fanu reakcija

Daudzi hokeja fani un līdzjutēji ir izteikuši atbalstu un pateicību Čukstem par viņa sasniegumiem laukumā. Sociālajos tīklos viņi ir dalījušies ar atmiņām no viņa spēles un izteikuši cerības, ka viņš uzsāks daudzsološu karjeru kā treneris.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LSM portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas