Holanns iesit, ''City'' tūri ASV sāk ar rezultatīvu zaudējumu ''Celtic''

Mančestras ''City'' uzsāk tūri ASV

Naktī uz trešdienu Ziemeļkarolīnā Mančestras ''City'' uzsāka savu tūri ASV, gatavojoties jaunajai sezonai. Premjerlīgas čempioni, kas iepriekšējā sezonā izcīnīja titulu, šoreiz devās laukumā bez vairākiem saviem pamatsastāva futbolistiem, kas radīja papildu izaicinājumus komandas sastāvam.

Spēle ar Glāzgovas ''Celtic''

Pirmajā spēlē ''City'' piedzīvoja rezultātu 3:4 pret Glāzgovas ''Celtic''. Šis zaudējums iezīmēja grūtu sākumu tūrai, neskatoties uz greznajiem rezultātiem iepriekšējās sezonas laikā. Spēle izcēlās ar aizraujošu tempāciju un lielisku sniegumu no abām komandām, bet galu galā City neizdevās noturēt vadību.

Holanda izcili spēlē

Lai gan ''City'' piedzīvoja zaudējumu, zvaigzne Erling Haaland demonstrēja savu formu, gūstot vārtus un nodrošinot komandas rezultatīvus momentus. Viņa sniegums apstiprina, ka pat neskatoties uz spēlētāju trūkumu, komanda var būt bīstama uzbrukumā.

Skatītāju atbalsts un nākamie mērķi

Spēle pulcēja daudzus fanus, kuri nāca atbalstīt savu komandu, un atmosfēra Ziemeļkarolīnā bija uzmundrinoša. ''City'' tagad turpinās savu tūri, mācoties no pieredzes un gatavojoties nākamajām spēlēm, kas noteikti būs nozīmīgas sagatavošanās ceļā uz jaunās sezonas izaicinājumiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas