Ieva Sutugova: Kaut reizi mūžā nospēlēt Pepiju, nevis DžuljetuCilvēki, kas iedvesmo
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 11. oktobris 08:03
  • NRA
  • 12

Ieva Sutugova: Kaut reizi mūžā nospēlēt Pepiju, nevis Džuljetu

Ievads: Ieva Sutugova un Pepija Garzeķe

Ieva Sutugova, talantīgā dziedātāja un skatuves māksliniece, nesen izteikusies par savu sapni nospēlēt leģendārā varoņa lomu - Pepiju Garzeķi. Šīs lomas interpretācija viņai ir ļoti tuva, jo tā simbolizē brīvību un jautrību, kas ir raksturīga bērnībai.

Briedums un atbildība

Tomēr, kā Ieva dziedātāja atzīst, pieaugušo dzīve nesaista tikai prieku. «Pieaugušā vecumā, jo īpaši, ja esi atbildīgs par vēl kādu cilvēku, tu vairs nevari būt Pepija. Tu nevari dzīvot simtprocentīgi tikai šodienai, tev ir jādomā arī par rītdienu,» viņa atzīmē. Šī doma liek viņai piedzīvot pretrunīgas izjūtas – no vienas puses, ir vēlme izdzīvot brīvību un bezrūpību, no otras – pienākumi, kas ierobežo iespēju pilnvērtīgi izpausties.

Attiecības ar iekšējo bērnu

Ieva dalās savās sajūtās par to, cik svarīgi ir saglabāt saikni ar savu iekšējo bērnu. «Es, paldies Dievam, ar savu iekšējo bērnu vēl ļoti draudzējos, tāpēc esmu ļoti priecīga, ka vismaz uz skatuves varu sevī palaist vaļā Pepiju,» viņa piebilst. Šī spēja atgriezties pie bērnības priekiem un izpaust savu radošo dabu ir tas, kas ļauj viņai justies dzīai un laimīgai pat pieaugušo ikdienā.

Secinājums: Sapņu meklējumi skatuvē

Lai gan dzīve nes līdzi atbildību un pienākumus, Ievas Sutugovas vēlme nospēlēt Pepiju Garzeķi atspoguļo cilvēka iedzimto vēlmi pēc brīvības un radošuma. Kaut arī pieminēta ir arī Džuljeta, Ieva saprot, ka viņas patiesā pielaide ir ar Pepiju – vai mēs varam visi mācīties no viņas rakstura? Varbūt skatuve ir tas brīnums, kas ļauj mums visiem nedaudz atgriezties bērnībā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas