• 2024. gada 25. jūlijs 13:02
  • Delfi
  • 7

Īpašnieku mainījis liels Rīgas ostā strādājošs uzņēmums

Jauni attīstības virzieni Rīgas ostā

Rīgas osta piedzīvo nozīmīgas pārmaiņas, jo koksnes produktu ražotājs un izplatītājs "Kronospan" ieguvis stividoru uzņēmumu SIA "KS Terminal". Šī darījuma rezultātā pirmo reizi uzņēmums paplašina savu darbību ostas sektorā un sniedz sev jaunas iespējas attīstībai un konkurētspējai tirgū.

Prestižs un pieredze nozares līderiem

SIA "KS Terminal" ir pazīstams kā uzticams stividoru uzņēmums, kas nodrošina kravu apstrādi un loģistikas pakalpojumus Rīgas ostā. Ar "Kronospan" ieguldījumu un atbalstu, gaidāms, ka uzņēmums spēs uzlabot savu infrastruktūru un paplašināt sniegto pakalpojumu klāstu, padarot to par vēl pievilcīgāku partneri ne tikai vietējo, bet arī starptautisko klientu vidū.

Atbalsts Latvijas ekonomikai

Šāds darījums ne vienīgi stiprina "Kronospan" spējas, bet arī sniedz pozitīvu ietekmi uz Latvijas ekonomiku kopumā. Paredzams, ka jauno investīciju rezultātā tiks radītas jaunas darba vietas un uzlabotas ražošanas jaudas, kas ir īpaši svarīgi Rīgas ostas attīstībai kā svarīgākajai loģistikas vietai Baltijas reģionā.

Nākotnes perspektīvas

Ņemot vērā tirgus tendences un pieaugošo pieprasījumu pēc koksnes produktiem, "Kronospan" mērķis ir ne tikai nostiprināt savas pozīcijas, bet arī aktīvi meklēt jaunas iespējas un teritorijas, kur attīstīt savu darbību. Šis iegādes darījums ir solis, kas apliecina uzņēmuma apņemšanos attīstīties un pielāgoties mūsdienu dinamiskiem tirgus apstākļiem. Kopumā "Kronospan" un SIA "KS Terminal" apvienošanās sola jaunas iespējas un perspektīvas, gan uzņēmumam pašam, gan arī visu Rīgas ostas kopienai, kuras intereses ir saistītas ar efektīvu un inovatīvu loģISTIKAS risinājumu īstenošanu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas