Irkle Eiropas U17 čempionātā cīņā zaudē ceturtdaļfinālā

Irkle zaudē ceturtdaļfinālā U17 Eiropas čempionātā

LETA. Latvijas sportiste Viktorija Irkle trešdien Novisadā U-17 Eiropas čempionātā cīņā zaudēja pirmajā cīņā jeb ceturtdaļfinālā.

Viktorija Irkle, kas šajā čempionātā pārstāv Latviju, piedalījās ceturtdaļfinālā, taču diemžēl neizdevās sasniegt uzvaru. Sportiste noslēdza cīņu ar zaudējumu, kas nozīmēja viņas izstāšanos no turnīra.

Irkle ir parādījusi spēcīgu un izturīgu sniegumu iepriekšējos sacensību posmos, taču šajā ceturtdaļfinālā pretiniece bija spēcīgāka.

Latvijas sportiste būs jāierēķinās

Lai arī šajā cīņā Uzbekistānas pretiniece bija veiksmīgāka, Viktorija Irkle turpinās trenēties un gatavoties nākamajiem izaicinājumiem. Viņa ir pierādījusi savu spēju cīnīties un mērķtiecīgi strādāt uzvaru nākotnē.

Irkle pauda savu vēlmi turpināt attīstīties un piedalīties nākamajās sacensībās, lai parādītu savu potenciālu un sasniegtu augstākas pozīcijas.

Atbalstīsim Viktoriju Irkli

Latvijas sporta līdzjutējiem un atbalstītājiem jāturpina atbalstīt Viktoriju Irkli un jānovērtē viņas nopelnu cīņā par mūsu valsts vārdu starptautiskajā arēnā.

Neskatoties uz šo ceturtdaļfināles zaudējumu, mēs ceram, ka Viktorija Irkle turpinās trenēties un attīstīties, lai sasniegtu jaunus panākumus un atnesu godu Latvijas sportam.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas