• aizvakar 13:19
  • TV3
  • 4

Izjauktā ābolu kūka ar sāļo karameli

Šefpavāres Inas Poliščenko ierašanās

Šefpavāre Ina Poliščenko, pazīstama ar savu radošo pieeju ēdiena gatavošanai, nesen apmeklēja "Mazo pavāru skoliņas" izveidotāju un digitālās satura veidotāju Lauru Grēviņu. Šī vēsture ir ne tikai par ēdiena pagatavošanu, bet arī par draudzību un veselīga dzīvesveida veicināšanu.

Laura Grēviņa – veselīga dzīvesveida piekritēja

Laura ir sieviete, kas vienmēr cenšas ēst veselīgi, izvēloties kvalitatīvus un svaigus produktus. Viņas uztura pamatā ir olbaltumvielas, ko viņa uzņem, aktīvi sportojot un rūpējoties par savu veselību. Šis pasākums ir lieliska iespēja Laura ne tikai izpaust savu radošumu, bet arī dalīties ar fizioloģiskām zināšanām par veselīgu uzturu.

Vakariņas ar vecām draudzenēm

Laura aicināja savas skolas laikabiedrenes pie sevis, plānojot vakariņas četrām dāmām. Šajā pasākumā, kurš būs gan ēdiena baudījums, gan atmiņu svinības, viņas kopīgi pagatavoja kūku - izjauktu ābolu kūku ar sāļo karameli. Šis saldais un pikantais deserts būs ne tikai garšīgs, bet arī lieliski iederēsies veselīga dzīvesveida virzienā.

Izjauktā ābolu kūka ar sāļo karameli – receptes gudrības

Izjauktā ābolu kūka ar sāļo karameli nes sevī radošu pieeju gan ēdiena pagatavošanā, gan pasniegšanā. Šefpavāre Ina sniedz vērtīgas padomus, kā sagatavot šāda veida desertu, lai tas būtu gan garšīgs, gan estētiski pievilcīgs. Sāļā karamele piešķir īpašu akcentu šim tradicionālajam saldumam, radot lielisku līdzsvaru starp saldumu un sāļumu.

Gatavošana kā māksla

Šis vakars neonly ir par ēdiena pagatavošanu, bet arī par radošuma plūsmu un sadarbību starp senām draudzenēm. Šī pieredze ļauj fotogēniski fiksēt mirkļus, kuri tiks atcerēti vēl ilgi, un padara katru soli virtuvē par mākslas darbu. Laura un Ina neapšaubāmi parādīs, ka veselīgs uzturs var būt gan garšīgs, gan interesants. Noslēgumā šī tikšanās starp šefpavāri un digitālās satura veidotāju ir lielisks piemērs tam, kā ēdiens spēj apvienot cilvēkus, radot neaizmirstamus mirkļus un garšas pieredzes.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas