Izlaidumu laiks klāt: Kas modē meitenēm un kāds ir pareizs uzvalka izmērsStils un mode
Foto un virsraksts: TV3
  • 2024. gada 31. maijs 14:08
  • TV3
  • 12

Izlaidumu laiks klāt: Kas modē meitenēm un kāds ir pareizs uzvalka izmērs

Izlaidumu laiks klāt: Kas modē meitenēm

Izlaidums ir tikai dažas stundas no dzīves, bet paliek atmiņā ilgus gadus. Lai nesabojātu sev svinīgā brīža prieku, ir svarīgi, lai izvēlētais tērps ir ērts, atbilstošs notikumam un galvenais – piestāv valkātājam. Par aktuālo izlaidumu tērpu izvēlēs un arī praktiskiem ieteikumiem stāsta “Van Graaf” Rīgas veikala vadītāja Ilona Vaitava.

Kāds ir pareizs uzvalka izmērs

Izlaidumu laikā noteikti vēlēsieties izskatīties skaisti un izceļoties no pūra. Tāpēc ir svarīgi, lai izvēlētais uzvalks būtu ne tikai stilīgs, bet arī pareizā izmērā. Apmērījot plecus, krūtis, vidukli un gurnus, jūs varēsiet noskaidrot, kāds uzvalka izmērs jums vislabāk piestāvēs. Labākie iespējami izņēmumi ir individuāli šūti uzvalki, kas tiek piemēroti tieši jūsu figūrai.

Modinātāji par nozīmīgiem uzvalka detaļām

Lai jūsu izlaiduma izskats būtu perfekts, ir svarīgi rūpīgi izvēlēties uzvalka detaļas. Piemēram, pareiza izmēra paplāks, piemēroti garumā regulējami svārki un stilīgi kurpju pāri. Turklāt, jūs varat izpaust savu personību, izvēloties uzvalku ar interesantām smalkām: plūsma, raibs, zils vai ādas apdare - izvēle ir tikai jūsu rokās. Ar pienācīgu uzmanību uzvalka izvēlei un sīkāku plānošanu, jūs būsiet gatava svinēt saviem sirds vēlējumiem un izskatīties burvīgi jūsu izlaiduma dienā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas