Izmēģini jaunu putras pagatavošanas veidu! Ceptā auzu pārslu putra
Jauns veids, kā baudīt auzu putru
Vai esi noguris no ikdienas rīta rutīnas un tradicionālās putras pagatavošanas veidiem? Uztura speciāliste Jevgēnija Jansone piedāvā alternatīvu! Viņa aicina izmēģināt jaunu putras pagatavošanas metodi, kas atklās pavisam jaunas garšas un tekstūras.Pagaidām nenotradicionāla pieeja
Tradicionāli auzu pārslu putra tiek vārīta ūdenī vai pienā, taču Jansone iesaka to cept krāsnī. Izmantojot šo metodi, putra iegūs kraukšķīgu virskārtu, kas piešķirs papildu tekstūru un garšu. Šāds sagatavošanas veids ne tikai pārsteigs, bet arī padarīs rīta maltīti neparasti īpašu.Vienkārša un veselīga recepte
Lai pagatavotu ceptu auzu putru, Tev būs nepieciešami tikai dažādi komponenti, kas, iespējams, jau ir Tava skapī: auzu pārslas, piens (vai augu piena alternatīva), medus vai cits saldinātājs, kā arī augļi vai rieksti. Pirmkārt, sajauc visus sastāvdaļas traukā, pēc tam novieto to iepriekš uzsildītā krāsnī. Cepeškrāsnī pagatavota putra ir ne tikai garšīga, bet arī piesātināta ar uzturvielām.Priekšrocības veselībai
Ceptā putra ne tikai šķiet garšīga, bet arī ir veselīga izvēle. Tā satur vairāk šķiedrvielu un barības vielu, kas var palīdzēt uzlabot gremošanu un sniegt enerģiju visai dienai. Izmēģinot šo jauno un aizraujošo metodi, Tu varēsi ne tikai izmainīt savus ēšanas ieradumus, bet arī iepriecināt sevi ar jauniem garšas piedzīvojumiem.Secinājumā
Ja esi gatavs piedzīvojumam virtuvē, izmēģini ceptu auzu pārslu putru! Uztura speciālistes Jevgēnijas Jansones ieteiktais rīta ēdiens var kļūt par Tavu jauno iecienītāko maltīti. Turklāt, tas ir ātri pagatavojams un ir lieliska izvēle ikdienas gaitām. Sāc jaunu tradīciju jau šodien!
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit