"Izskatos pēc Šreka." "Slepkava" Usiks Fjūrijam paprasa autogrāfu (+video)Solis pa kreisi
Foto un virsraksts: Sportacentrs

"Izskatos pēc Šreka." "Slepkava" Usiks Fjūrijam paprasa autogrāfu (+video)

Video skaties šeit

Šreka salīdzinājums un amizanta situācija

Aizvadītajā preses konferencē, kas veltīta Oleksandra Usika un Taisona Fjūrija revanša cīņai, sanākušie žurnālisti un fani tika iepazīstināti ar ne tikai sporta varoņiem, bet arī ar amizantām situācijām, kas neiztrūkstoši papildināja pasākumu. Starp runām par cīņas stratēģijām un izredzēm, parādījās arī komiska epizode, kad kāds no klātesošajiem jauko zvēru Šreku izmantoja kā salīdzinājumu.

Usika "slepkava" loma

Šis pasākums kļuva ne tikai par cīņu priekšvārtiem, bet arī par skatuvi, kurā Usiks izrādījās ar interesantu blakus lomu – "slepkavu", ko viņš ironiski attiecina uz savu izskatu. Smieties raisoša piezīme radīja ne vienu vien jautājumu, kāpēc Usiks izvēlējās tieši šādu tēlu.

Par autogrāfu un negaidītām reakcijām

Turpinot sarunu, Usiks pieminēja, ka saņēma negaidītu pieprasījumu – Taisona Fjūrija biogrāfija saņēma interesantu papildu vērtību, kad "slepkava" paprasa viņam autogrāfu. Šāds pieprasījums izraisīja sajūsmu un pārsteigumu visā zālē, jo nevienam nebija skaidrs, ko tieši viņš ar to domā.

Kopsavilkums: Cīņas gaisotne un amizantas epizodes

Šī preses konference apliecināja, ka cīņas sports neaprobežojas tikai ar smagām kaujām ringā, bet arī ar amizantām un atmiņā paliekošām epizodēm, kas var iedvesmot gan sportistus, gan viņu fanus. Izskatās, ka Usika un Fjūrija cīņa nenovedīs tikai pie jauniem sasniegumiem ringā, bet arī radīs neaizmirstamus mirkļus ārpus tā. Skatieties video, lai iepazītos ar visām interesantajām norisēm!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas