Izziņots Latvijas U18 valstsvienības sastāvs Eiropas meistarsacīkstēmBasketbols — Latvijas izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Izziņots Latvijas U18 valstsvienības sastāvs Eiropas meistarsacīkstēm

Latvijas U18 izlases sastāvs Eiropas meistarsacīkstēm

Latvijas U18 izlases galvenais treneris Krists Pīternieks ir nosaucis 12 basketbolistus, kuri pārstāvēs valsti Eiropas čempionāta A divīzijā, kas norisināsies Tamperē. Šī ir liela iespēja jaunajiem sportistiem pierādīt sevi starptautiskā mērogā un iegūt vērtīgu pieredzi.

Komandas pretinieki un grupas dalīšana

Latvijas juniori atradīsies C apakšgrupā, kur sacentīsies ar Izraēlas, Serbijas un Itālijas komandām. Šīs spēles būs izšķirošas, lai noskaidrotu, kāds būs Latvijas izlases ceļš uz astotdaļfinālu.

Astoņdaļfināla prognozes

Ja Latvijas U18 izlase spēs iekļūt astotdaļfinālā, tā spēlēs ar kādu no D apakšgrupas komandām, kurā iekļautas Spānija, Slovēnija, Lietuva un Somija. Šie spēlētāji jau ir pierādījuši sevi starptautiskās cīņās, tāpēc Latvijas komandai būs jābūt gatavai intensīvām cīņām.

Atbalsts un cerības uz panākumiem

Latvijas basketbola sabiedrība ir optimistiska attiecībā uz izlases sniegumu un gaida, ka jaunie sportisti spēs pārsteigt līdzjutējus ar savu meistarību un cīņas sparu. Šis čempionāts ir ne tikai konkurence sporta laukumā, bet arī iespēja veidot jaunas draudzības un pieredzi kopā ar citiem Eiropas talantiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas