Jakovičam un Šteinbergam sāpīgi zaudējumi Spānijas ACB mačosSports
Foto un virsraksts: JAUNS.LV

Jakovičam un Šteinbergam sāpīgi zaudējumi Spānijas ACB mačos

Desmit un seši punkti, bet zaudējumi

Svētdien Latvijas basketbolisti Ingus Jakovičs un Mārcis Šteinbergs piedzīvoja ilgi gaidītās Spānijas augstākās līgas (ACB) otrās kārtas spēles, kurās viņi guva attiecīgi desmit un sešus punktus. Diemžēl, neskatoties uz individuālajiem sasniegumiem, viņu pārstāvētajām komandām neizdevās izcīnīt uzvaru.

Jakoviča sniegums

Ingus Jakovičs spēlēja svarīgu lomu savas komandas spēlē, gūstot desmit punktus. Pēc spēles viņš izteica vilšanos par neizdevušos maču, tomēr uzsvēra, ka komanda turpinās strādāt un uzlabosies nākotnē. "Mēs esam apņēmības pilni strādāt pie savām vājībām, un šī pieredze mūs tikai pastiprinās," sacīja Jakovičs.

Šteinberga cīņa uz laukuma

Savukārt Mārcis Šteinbergs, gūstot sešus punktus, arī centās palīdzēt savai komandai, tomēr rezultāts neapmierināja. "Mēs cīnījāmies, bet viss neizdevās tā, kā plānojām. Ir jāturpina strādāt un jākoncentrējas uz nākamajām spēlēm," komentēja Šteinbergs pēc zaudējuma.

Secinājumi un nākotnes plāni

Abiem Latvijas basketbolistiem šis bija sāpīgs pieredzes brīdis, kurā viņi apzinājās, cik smagi jāstrādā, lai panāktu labus rezultātus. Spānijas ACB līga ir augsta līmeņa konkurence, un nākotnē viņi cer uzlabot savus rezultātus un palīdzēt komandām izcīnīt uzvaras. Nākamajās spēlēs viņus gaida vēl nesagaidītas iespējas un izaicinājumi, ko viņi gatavi pieņemt.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas