• 2024. gada 19. augusts 16:33
  • TV3
  • 10

Jānis Bērziņš no Bombejas: "Latvija ir ļoti laba valsts, kur dzīvot."

Jānis Bērziņš no Bombejas: Sirds pieder Latvijai

Jānis Bērziņš, Latvijā zināms dalībnieks no šova “Karsti. Krēta”, pagaidām vēl nav izveidojis attiecības ar nevienu no meitenēm. Tomēr viņa sirds ilgojas ne tikai pēc mīlestības, bet arī ar dziļām emocijām runā par savu dzimto zemi. Kaut arī Jānim ir bijusi iespēja dzīvot un strādāt citās valstīs, viņš ar pārliecību uzsver: "Latvija ir ļoti laba valsts, kur dzīvot."

Īpašais savienojums ar Latviju

Intervijā Tv3.lv Jānis dalās savā mīlestībā pret Latviju, uzsverot, ka šī valsts ir ne tikai skaista, bet arī piedāvā daudz iespēju. Viņš ir pārliecināts, ka Latvijas daba, kultūra un cilvēki veido unikālu vidi, kurā jūtas piederīgs. "Man ir liela godprātība nosaukt sevi par latvieti," atzīst Jānis, piebilstot, ka ir ‘priecīgs’ par katru brīdi, ko var pavadīt savā dzimtenē.

Vērtības, ko sniedz dzīvošana Latvijā

Bērziņš stāsta par to, kādas vērtības viņš ir iemācījies, dzīvojot Latvijā. Viņš uzskata, ka dzīve šajā valstī ir pilna ar iespējām izpaust sevi radoši un būt daļai no aktīvas sabiedrības, kas pastāvīgi attīstās. Jānim ir svarīgi, lai jaunieši neizlēktu no Latvijas, bet gan meklētu iespējas šeit. "Mēs varam būt lepni par to, kas esam, un kas esam sasnieguši," piebilst Jānis.

Aicinošs vēstījums

Jānis aicina jauniešus palikt Latvijā un saskaņot savu dzīvi ar šīs valsts burvīgo vidi un kopienu. Viņa mīlestība pret Latviju ir pierādījums tam, ka pat ja esam tālu no romantiskām attiecībām, ir citi veidi, kā izpaust savas jūtas. "Mīlestība ir jāizraisa un jāattīsta, un Latvija ir tā vieta, kur to darīt," rada optimismu Jānis Bērziņš, apliecinot, ka šī valsts piedāvā neizsmeļamu potenciālu gan personiskai, gan profesionālai attīstībai. Jāņa stāsts ir ne tikai par viņa ceļojumu, bet arī par iespēju valstī, kurā viņš jūtas mājīgi, un tas ir aicinājums visiem – apstāties un novērtēt savu dzimto zemi.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas