Japāņi un austrālieši apmainās ar sitieniem savos vārtos, Dienvidkoreja tuvojas finālturnīramFutbols — Izlases
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Japāņi un austrālieši apmainās ar sitieniem savos vārtos, Dienvidkoreja tuvojas finālturnīram

Japāņu un austrāliešu cīņa Saitamā

FIFA Pasaules kausa kvalifikācijas Āzijas zonā notika aizraujoša cīņa starp Japānu un Austrāliju, kurā abās komandās valda augstākās klases futbolists. Saitamā notikušajā spēlē rezultāts palika neizšķirts 1:1, kā rezultātā japāņu futbolisti nespēja turpināt savu uzvaru sēriju visā kvalifikācijas turnīrā. Abas komandas demonstrēja spēcīgu spēli, un skatītāji varēja baudīt intensīvu futbola maču no sākuma līdz beigām.

Japāņas futbolistu izaicinājums

Japāņas komanda, kas iepriekš bija izcēlusies ar savām uzvarām, šoreiz nespēja efektīvi realizēt savas izdevības. Lai gan japāņi izvirzījās vadībā pirmajā puslaikā, Austrālijas spēlētāji spēja izlīdzināt rezultātu, kas lika japāņu komandai meklēt risinājumus. Neskatoties uz izmisīgiem centieniem gūt uzvaru mājas laukumā, japāņu nespēja pārvarēt austrāliešu aizsardzību.

Dienvidkorejas tuvināšanās finālturnīram

Kaut arī Japānas komanda piedzīvoja neizšķirtu, Dienvidkoreja, šķiet, tuvojas savam mērķim – kvalificēties FIFA Pasaules kausa finālturnīram. Dienvidkorejas futbolisti ir parādījuši stabilitāti un efektivitāti laukumā, uzvarot vairākās savas grupas spēlēs. Viņi ir drop atstājuši spēlētājiem skaidru zīmi, ka var kļūt par nopietnu pretendentu uz iekļūšanu finālturnīrā, kas palielina interesi par nākamajām lest vorva līmeņu cīņām.

Turpmākās izredzes

Pēc šīs spēles Japānas komanda noteikti būs pārdomājusi savas stratēģijas, cenšoties atgūt zaudētos punktus turpmākajās kvalifikācijas spēlēs. Līdzīgas domas varētu būt arī Austrālijas izlasei, jo tās mēģinājums gūt uzvaru ir būtisks, lai saglabātu izredzes kvalificēties. Pasaules kausa kvalifikācijas turnīrs turpinās, un līdz ar to cīņa par vietu finālturnīrā būs aizraujoša gan futbolistiem, gan līdzjutējiem.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas