Jauna nedēļa, jauns konkurss – laimē balvu no BT1 izstāžu zāles – Baltic Beauty 2024Bez Tabu
Foto un virsraksts: TV3
  • šodien 13:10
  • TV3
  • 3

Jauna nedēļa, jauns konkurss – laimē balvu no BT1 izstāžu zāles – Baltic Beauty 2024

Jauna nedēļa, jaunas iespējas

Šī nedēļa piedāvā lielisku iespēju visiem skaistuma entuziastiem! BT1 izstāžu zāle ir paziņojusi par jaunu konkursu, kas ļauj dalībniekiem laimēt vērtīgas balvas no gaidāmās Baltic Beauty 2024 izstādes. Ja esat jau plānojis apmeklēt šo lielo notikumu, šī ir lieliska iespēja pievienot tām vēl vienu pozitīvu aspektu – laimēt kaut ko īpašu!

Izloze raidījumā “Bez Tabu”

Kā piedalīties? Tas ir vienkārši! Vērtīgās balvas būs pieejamas izlozē, kas norisināsies populārajā raidījumā “Bez Tabu”. Viss, kas jums jādara, ir atbildēt uz zemāk redzamo jautājumu, un Jūs varat kļūt par jautrā konkursu dalībnieku. Šī ir lieliska iespēja uzvarēt, tāpēc nevilcinieties un nekavējieties ar savu pieteikšanos!

Kā atbildēt uz jautājumu?

Lai piedalītos, vienkārši pievērsiet uzmanību raidījumam “Bez Tabu”, kur tiks uzdots jautājums. Jums būs jādod pareizā atbilde, lai kvalificētos laimēšanai. Sīkāka informācija par jautājumu un piedalīšanās noteikumiem tiks izziņota šī raidījuma laikā, tāpēc uzmaniet ekrānu!

Lieliskās balvas sagaida

Neaizmirstiet, ka Baltic Beauty 2024 izstāde ir nākamā gada nozīmīgākais skaistuma pasākums, un balvas, kas tiks izlozētas, noteikti būs vilinošas un noderīgas. Pievienojieties konkursam, laimējiet un esiet starp pirmajiem, kas iepazīstas ar jaunākajiem produktiem un pakalpojumiem skaistuma industrijā! Gaidām jūsu atbildes un veiksmi konkursā!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas