• 2024. gada 16. septembris 14:23
  • TV3
  • 4

Jauna nedēļa, jauns konkurss – laimē balvu no "Mayeri"!

Jauna nedēļa, jauns konkurss

Šonedēļ Latvijā notiek jauns konkurss, kas pārsteigs visus mājokļu saimniekus un ekoloģiski apzinīgus iedzīvotājus! Raidījums “Bez Tabu” ir uzsācis jaunu balvu izlozi, kurā katram ir iespēja laimēt vērtīgas balvas no “Mayeri” – šī zīmola ekoloģiskajiem mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļiem.

Par “Mayeri” produktiem

"Mayeri" piedāvā plašu ekoloģisku mazgāšanas un tīrīšanas līdzekļu klāstu, kas ne tikai palīdz saglabāt māju tīru, bet arī ir draudzīgi videi. Šie produkti ir izstrādāti, izmantojot dabiskas sastāvdaļas, tādējādi nodrošinot drošību gan lietotājam, gan apkārtējai vidē. Tie ir ideāli piemēroti ģimenēm, kurās ir bērni un mājdzīvnieki.

Kā piedalīties izlozē?

Piedalīties konkursā ir vienkārši! Lai būtu daļa no šī aizraujošā pasākuma un iegūtu iespēju laimēt balvas, tev jāatbild uz zemāk redzamo jautājumu. Neaizmirsti, ka atbilde ir jāiesniedz līdz noteiktajam termiņam, jo katrs dalībnieks ir svarīgs!

Nezaudē iespēju!

Šī ir lieliska iespēja ne tikai laimēt praktiskas balvas, bet arī iepazīt “Mayeri” produktus, kuri var mainīt tev piedāvāto mājas uzkopšanas pieredzi. Esi viens no vairākiem pretendentiem, kuri cīnīsies par šo unikālo iespēju! Tādēļ nevilcinies un piedalies izlozē, jo jauna nedēļa un jauns konkurss jau klauvē pie durvīm!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas