• 2024. gada 16. septembris 17:19
  • Diena
  • 5

Jaunajiem ķīmijas un bioloģijas skolotājiem iespēja saņemt 3000 eiro; pieteikšanās stipendijai līdz 11. oktobrim

Ievads stipendijai “Starp mums ir ķīmija!”

No šā gada 16. septembra līdz 11. oktobrim jaunie un topošie ķīmijas un bioloģijas skolotāji ir aicināti pieteikties stipendijai “Starp mums ir ķīmija!”, ko izveidojuši Latvijas zāļu ražotājs AS “Olpha” un SIA “Centrālā laboratorija”. Šī ir unikāla iespēja saņemt finanšu atbalstu, kas var palīdzēt attīstīt jaunās nozares speciālistus.

Stipendijas mērķis un ieguvumi

Stipendija ir vērsta uz to, lai atbalstītu jaunus skolotājus ķīmijas un bioloģijas jomā, veicinot viņu profesionālo izaugsmi un apmācības iespējas. Šoruden par izcilākajiem jaunajiem skolotājiem tiks piešķirta 3000 eiro stipendija, tādējādi palīdzot viņiem uzsākt savu karjeru izglītības jomā. Pavasarī stipendiju jau saņēma seši skolotāji, kas apliecina šo iniciatīvu veiksmīgo gaitu.

Pieteikšanās process

Interesenti aicināti pieteikties stipendijai no 16. septembra līdz 11. oktobrim. Lai pieteiktos, skolotājiem būs jāsagatavo nepieciešamie dokumenti un jāiesniedz tie norādītajā termiņā. Šī ir lieliska iespēja ikvienam jaunajam pedagogam, kurš vēlas ieguldīt savā izglītībā un attīstībā.

Pēdējo gadu rezultāti

Kopumā stipendiju saņēmuši jau 11 jaunie ķīmijas un bioloģijas skolotāji. Šis atbalsts ir ne tikai finansiāls, bet arī mudina jauniešus pievērsties STEM (zinātne, tehnoloģijas, inženierija un matemātika) jomām, kas ir tik svarīgi mūsdienu sabiedrībā.

Noslēgumā

Pieteikšanās stipendijai “Starp mums ir ķīmija!” ir iespēja, ko nevajadzētu palaist garām. Aicinām visus interesentus izmantot šo iespēju un aktīvi iesaistīties ķīmijas un bioloģijas skolotāju attīstībā, lai kopā veidotu kvalitatīvāku izglītības sistēmu Latvijā. Neaizmirstiet – pieteikšanās termiņš ir līdz 11. oktobrim!

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Diena portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas