Jaunākais treneris Premjerlīgas vēsturē: ''Brighton'' noalgo Hirceleru

Fabiāns Hircelers--jaunais ''Brighton'' galvenais treneris

Pēdējā nopietnā laikā vairākas Premier League komandas ir apzinājušās, ka nepieciešams jauns asinis un svežs skatījums trenera amata izpildīšanā. Viens no šiem komandu lielajiem lēmumiem ir bijis angļu futbola kluba "Brighton & Hove Albion" izvēle nozīmēt Fabiānu Hirceleru par savu jauno galveno treneri.

Jaunākais treneris Premier League vēsturē

Līdz ar Fabiāna Hircelera nākšanu pie "Brighton", viņš tagad ir ierakstījies vēsturē kā jaunākais galvenais treneris Anglijas futbola Premier League vēsturē. Hircelers ir tikai 31 gadus vecs, bet jau ir ieguvis ievērojamu pieredzi un zināšanas futbola jomā.

Latviešu futbola fani var lepoties ar savu pārstāvi

Latvijas futbola faniem noteikti būs iemesls priecāties par Fabiāna Hircelera jaunāko soli savā karjerā. Šis lēmums "Brighton" un Hircelera starpā sniedz lielu iespēju Latvijas futbolam un rāda, ka mūsu valsts ir pamanīta arī futbola pasaules skatījumā.

Prognozes par ''Brighton'' ar Hirceleru vadībā

Ar jauno galveno treneri un viņa aizraujošo redzējumu futbolā, "Brighton" noteikti gaida pozitīva nākotne. Būs interesanti vērot, kādas izmaiņas un jauninājumi Hircelers ieviesīs komandas darbībā un kādas rezultāti tas nesīs uz laukumu. Futbola fani noteikti nevēlas šajā sezonā palikt malā, jo šis ir tik interesants un džesisks posms britu futbola dzīvē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas