Jaunzems pirmoreiz kopš vasaras sākumsastāvā Ekstraklasē, Lietuvā un Igaunijā noskaidroti čempioniFutbols — Leģionāri
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Jaunzems pirmoreiz kopš vasaras sākumsastāvā Ekstraklasē, Lietuvā un Igaunijā noskaidroti čempioni

Jaunzems atgriežas Ekstraklasē

Alvis Jaunzems pirmoreiz kopš vasaras sākumā atgriezies Polijas Ekstraklasē, iekļūstot Melecas "Stal" sākuma vienpadsmitniekā. Pussargs izcēlās ar savu atgriešanos pēc ilgas prombūtnes, kas bija saistīta ar savainojumiem un komandas formācijas maiņām. Šis solis dāvāja cerības faniem par jauniem sasniegumiem un iespēju redzēt Jaunzemu pilnā spēka.

Zaudējums pret "Górnik"

Tomēr šodien Jaunzema komanda "Stal" piedzīvoja neveiksmi, zaudējot "Górnik" ar 1:3 Zabžē. Neskatoties uz atgriešanos orientējoši reizē ar komandu svinīgākās instancēs, šī spēle pierādīja, ka ceļš uz uzvaru ir vēl tālu. "Stal" komanda centās, taču vietējais pretinieks izrādījās pārāks, nodrošinot sev uzvaru, kas ir būtisks punkts viņu čempionāta gaitā.

Čempioni Igaunijā un Lietuvā

Līdzvērtīgi notikumi risinājās arī kaimiņvalstīs, kur tika noskaidroti Lietuvas un Igaunijas čempioni. Lietuvā "Žalgiris" izcīnīja savu titulāciju, sasniedzot augstākos panākumus. Savukārt Igaunijā "Flora" svinēja uzveiku un pierādīja sevi kā spēcīgāko komandu. Šie panākumi apliecināja, ka Baltijas valstīs futbols turpina attīstīties, un katra komanda cīnās par savu godu, piesaistot arvien lielāku skatītāju uzmanību.

Nākotnes perspektīvas

Jaunzema un "Stal" nākamais mērķis ir atgriezties uz uzvaru ceļa. Ļoti iespējams, ka šī spēle kalpos par motivāciju viņiem cīnīties tālāk. Pussargam Alvim Jaunzemam ir jāturpina uzlabot savu sniegumu un palīdzēt komandai videļjo mērķu sasniegšanā, piemēram, nonākot starp labākajām komandām Ekstraklasē. Ir skaidrs, ka Baltijas futbolā pastāv liels potenciāls un konkurence, kas turpinās motivēt spēlētājus un komandas strādāt uz priekšu.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas