Jelgavnieces Baltijas līgas ievadā paliek tukšā pret Rīgas lielajām komandāmVolejbols — Baltijas līgas
Foto un virsraksts: Sportacentrs

Jelgavnieces Baltijas līgas ievadā paliek tukšā pret Rīgas lielajām komandām

Jaunā sezona sākas ar spraigām cīņām

Šajā nedēļas nogalē Latvijas sieviešu volejbola komandas uzsāka jauno sezonu Baltijas Volejbola līgā. Interese par turnīru ir liela, un komandas apvienojas spēkos, lai noskaidrotu, kura ir spēcīgākā Baltijas valstu vienība. Tomēr Jelgavnieces šajā sezonā ir cietušas vilšanos, jo acīmredzami nespēja pretoties Rīgas komandām.

Rīgas komandas dominē

Pirmajā spēļu kārtā Rīgas Stradiņa Universitāte/Murjāņu Sporta ģimnāzija un Rīgas Volejbola skola/Latvijas Universitāte izcīnīja pārliecinošas uzvaras. Jelgavas komanda palika tukšā, nespējot pierādīt savu spēju spējīgi cīnīties pret Rīgas lielajām komandām. Rīgas vienības demonstrēja izcilu spēles kvalitāti, pārsniedzot Jelgavas vienību visos svarīgajos rādītājos.

Jelgavas komandas izaicinājumi

Jelgavas komandai būs jāstrādā pie savas spēles, ja tās vēlas konkurēt ar spēcīgākajiem Latvijas volejbola klubiem. Nespēja gūt punktus pret Rīgas komandu liek jautāt, vai trūkst pieredzējušu spēlētāju vai organizētas spēles taktikas. Pati Jelgavas komanda nākotnē noteikti centīsies uzlabot savu sniegumu, izmantojot nacionālos un starptautiskos turnīrus kā platformu savas spēles pilnveidei.

Nākotne un cerības

Nākamajās nedēļās Jelgavas sieviešu volejbola komanda centīsies atgūt līdzsvaru, meklējot veidus, kā uzlabot spēles kvalitāti un gūt punktus. Spēlētājām būs jāapzinās savas stiprās puses un jāmācās no kļūdām, lai būtu spējīgas izaicināt konkurentus. Arī fani gaida labākus rezultātus un cer uz drīzu Jelgavas komandas atgriešanos cīņā par augstākām vietām līgā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas