Jevgēņijs Kiseļovs intervijā TV24: Putins pārāk mīl dzīvi, greznību un ēd biezpieniņu, ko speciāli viņam sūta patriarhs KirilsLatvijā
Foto un virsraksts: LA
  • vakar 19:41
  • LA
  • 2

Jevgēņijs Kiseļovs intervijā TV24: Putins pārāk mīl dzīvi, greznību un ēd biezpieniņu, ko speciāli viņam sūta patriarhs Kirils

Jevgēņija Kiseļova intervija TV24

Jevgēņijs Kiseļovs, pazīstamais žurnālists un politiskais komentētājs, šajās dienās izteicās intervijā TV24 raidījumā “Nedēļa. Post scriptum”, kur viņš sniedza savu viedokli par Krievijas prezidenta Vladimira Putina personību un sadarbību ar Patriarhu Kirilu.

Putina dzīves baudīšana

Kiseļovs atzīmēja, ka “Vladimirs Vladimirovičs ir liels dzīves baudītājs un neizskatās pēc pašnāvnieka.” Šī doma atspoguļo Putina smalko pieeju dzīvei un greznībai, norādot uz to, ka viņš izvairās no ekstrēmām rīcībām un visdrīzāk neplāno uzsākt kodolkaru.

Kodolieroču izmantošana – pašnāvība?

Savā uzrunā Kiseļovs izteica bažas par mūsdienu pasauli, uzsverot, ka “mūsdienās kodolieroču izmantošana ir visīstākā pašnāvība.” Šī doma ņem vērā ne tikai globālo stabilitāti, bet arī cilvēces exisitenci kopumā, liekot aizdomāties par varas cenu un tās sekām.

Biezpieniņš no Patriarha Kirila

Intervijā Kiseļovs arī pievērsa uzmanību interesantam detaļam - Putins, kā viņš apgalvo, ir “ēd biezpieniņu, ko speciāli viņam sūta patriarhs Kirils.” Šāda veida norādījumi parāda cilvēku attiecības starp varas iestādēm un baznīcu, uzsverot, cik cieši šīs divas iestādes ir saistītas Krievijas sabiedrībā.

Secinājumi

Kiseļova paustais viedoklis atklāj jaunu skatījumu uz Vladimiru Putinu un viņa lomu globālajā politikā. Mūsdienu izaicinājumi, kā arī Putina personības iezīmes, ir diskutējami, un šāda veida intervijas dod iespēju sabiedrībai iepazīties ar jauniem faktoriem, kas ietekmē pasaules kārtību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz LA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas