• 2024. gada 11. jūnijs 10:17
  • TV3
  • 21

Jokičs, Bogdanovičs, Mičičs un Jovičs – Serbija nosauc Parīzes olimpisko spēļu izlases kandidātus

Serbijas izlases kandidāti Parīzes olimpiskajām spēlēm

Serbijas vīriešu basketbola izlases kandidātu sarakstā pirms Parīzes olimpiskajām spēlēm iekļauts Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) sezonas vērtīgākais spēlētājs Nikola Jokičs. Kopā ar viņu uz Parīzi brauks arī pieredzējušie Serbijas spēlētāji Bogdan Bogdanovičs, Nemanja Mičičs un Boban Jovičs.

Nikola Jokičs – galvenais spēlētājs izlases sastāvā

NBA sezonā 2020-2021 Nikola Jokičs parādīja izcilo sniegumu Denveras "Nuggets" komandā, kļūstot par sezonas vērtīgāko spēlētāju līgas vēsturē. Viņš būs galvenais spēlētājs Serbijas izlases sastāvā Parīzes olimpiskajām spēlēm.

Pieredzējušie spēlētāji papildinās izlasi

Kopā ar Jokiču uz Parīzi dosies arī Serbijas pieredzējušie basketbolisti Bogdan Bogdanovičs, Nemanja Mičičs un Boban Jovičs. Viņi sniegs savu pieredzi un vadību jaunajiem spēlētājiem, lai sasniegtu cīņas augstākos rezultātus Olimpiskajās spēlēs.

Serbijas izlase gatavojas sasniegt Olimpisko medaļu

Šie četri spēlētāji būs svarīgais pamats Serbijas izlases sastāvā, kura cer sasniegt labus rezultātus un cīnīties par Olimpiskajām medaļām. Ar tik spēcīgu sastāvu Serbija ir nosaucusi stipru komandu, kas var būt potenciāli draudi citām basketbola valstīm Parīzes Olimpiskajās spēlēs.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas