Jonass oficiāli kļūst par "Kawasaki" komandas braucējuCiti/Motoru sports
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 11. oktobris 16:41
  • Delfi
  • 9

Jonass oficiāli kļūst par "Kawasaki" komandas braucēju

Jonass pievienojas "Kawasaki Racing Team MXGP"

Latvijas vadošais motokrosa braucējs Pauls Jonass oficiāli pievienojies "Kawasaki Racing Team MXGP". Šis solis iezīmē jaunu posmu viņa karjerā, jo nākamajā sezonā viņš startēs pasaules motokrosa čempionātā prestižajā MXGP klasē. Komanda to apstiprinājusi savā oficiālajā paziņojumā.

Paula Jonasa sasniegumi

Jonass, kurš jau iepriekš ir izcīnījis čempiona titulu MX2 klasē, ir pierādījis sevi kā vienu no labākajiem braucējiem pasaulē. Viņa pieredze un prasmes noteikti piešķirs "Kawasaki Racing Team MXGP" papildu konkurētspēju nākamajā sezonā. Viņa līdzšinējais sniegums liecina par apņēmību un centību, kas ir būtiska panākumiem starptautiskajā arēnā.

Par "Kawasaki Racing Team MXGP"

"Kawasaki Racing Team MXGP" ir pazīstama komanda, kas regulāri konkurē pasaules čempionātā, un tās sastāvā ir spēcīgi braucēji, kuriem ir lielas ambīcijas. Ar Jonasa pievienošanos komanda cer uz jauniem panākumiem un izciliem rezultātiem sezonas gaitā.

Nākotnes cerības

Ar Pauls Jonass pievienošanos "Kawasaki" rindām, motokrosa līdzjutēji gaida aizraujošu sezonu. Drosmīgais braucējs ir gatavs uzņemties jaunas izsēras un cīnīties par augstākajām vietām pasaules rangā. Viņa mērķis ir ne tikai personīgi uzlabot rezultātus, bet arī veicināt Latvijas motokrosa popularitāti starptautiskajā arēnā.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas