• 2024. gada 7. septembris 09:00
  • NRA
  • 6

"Jumprava" gāž apkārt Mežaparku un sola jaunus pārsteigumus

Vērienīgs koncerts Mežaparkā

31. augustā Mežaparka Lielajā estrādē norisinājās grupas “Jumprava” vērienīgais lielkoncerts, kas pievērsa plašu uzmanību un izsauca diskusijas ilgstoši pēc notikuma. Aigaru dienā koncerts pulcēja gan ilggadējos fanu, gan jaunus klausītājus, kuri baudīja grupas leģendāro mūziku atvērtā gaisa atmosfērā.

Grupas dinamika un jauni plāni

Līdz ar lielkoncerta panākumiem, “Jumprava” neplāno apstāties. Aigaru dienā skatuves redzamībā bija 3 Aigari – Grāvers, Grauba un Krēsla – kā arī Ainars Ašmanis, visi kopā nodemonstrēja grupas spēku un profesionalitāti. Mūziķi ir apņēmības pilni turpināt radošo ceļu un tuvākajā laikā sola jaunu albuma izdošanu, kas ir gaidīta ne tikai fanu, bet arī mūzikas kritiķu vidū.

Jauni pārsteigumi gaidāmi

“Jumprava” dalībnieki apgalvo, ka skatītāju atbalsts ir milzīgs iedvesmas avots, un viņi ir gatavi pārsteigt fanus ar jauniem projektiem. Turpmākajos mēnešos mūziķi atklās vairāk par jaunajiem skaņdarbiem un iecerēm, kas, cerams, turpinās attīstīt grupas muzikālo mantojumu un popularitāti Latvijas mūzikas scēnā.

Secinājums

Grupa “Jumprava” joprojām ir aktīva un apņēmīga, un ar koncertu Mežaparkā viņi pierādīja, ka viņu mūzika ir universāla un piesaista dažādas paaudzes. Mūziķi turpina strādāt pie jauniem projektiem, lai sniegtu faniem ne tikai iepriekšēju uzstāšanos atmiņas, bet arī jaunus, svaigus mūzikas darbus nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas