Junioru orientieristi atlasījušies uz Baltijas čempionātu, "Alnis OK" dominē Mežmalu stafetēs

Junioru orientēšanās komanda atlasīta uz Baltijas čempionātu

Latvijas jaunie orientieristi ir paveikuši ievērojamu sasniegumu, kvalificējoties Baltijas čempionātam. Talantīgie sportisti ir smagi strādājuši, un tagad viņiem būs iespēja parādīt savas prasmes starptautiskā mērogā. Atlasē izcēlās daudzi priekšnesumi, un jaunie sportisti ir gatavi sacensties ar labākajiem Baltijas orientieristiem.

Mežmalu kausa 19. posms

Dienu pirms stafešu sacensībām, Mežmalu kausa ietvaros norisinājās Latvijas kausa 19. posms orientēšanās sportā. Šajās sacensībās izcēlās Signe Sirmā un Uldis Upītis, kuri plūca uzvaras laurus elites grupās. Viņu sasniegumi apliecina gan viņu individuālās prasmes, gan arī komandas spēju strādāt kopā, lai sasniegtu augstus mērķus.

"Alnis OK" dominē stafešu sacensībās

Svētdien, sacensību turpinājumā, orientēšanās klubs "Alnis OK-JNSC" parādīja, kā viņi spēj dominēt stafešu sacensībās. Šajā dienā komanda izcīnīja uzvaras MW21 grupās, apstiprinot savu līderpozīciju Latvijas orientēšanās sportā. "Alnis OK" dalībnieki ne tikai noskaidroja savas stiprās puses, bet arī parādīja augstas komandas saskaņas un stratēģijas prasmes, kas ir būtiskas šāda veida sacensībās.

Noslēgumā

Latvijā orientēšanās sports piedzīvo ievērojamu attīstību, un jaunieši ir tās galvenā dzinējspēks. Mūsu orientieristi turpina izcīnīt panākumus ne tikai valsts mērogā, bet arī starptautiskajā arēnā. Mēs gaidām ar nepacietību viņu nākamos soļus uz Baltijas čempionātu un ceram uz vēl lielākiem sasniegumiem nākotnē.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Sportacentrs portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas