Jūrmalā pēc vētras smagie darbi vēl ilgi nebeigsiesNovados
Foto un virsraksts: NRA
  • 2024. gada 8. augusts 07:20
  • NRA
  • 28

Jūrmalā pēc vētras smagie darbi vēl ilgi nebeigsies

Jūrmalas Postījumi pēc Vētras

Spēcīgā vētra, kas jūlija nogalē skāra Jūrmalu, ir atstājusi dziļas pēdas pilsētā. Daudzas ēkas ir cietušas, ielas ir piepildītas ar nogāztiem kokiem un netīrumiem, radot apgrūtinājumus gan iedzīvotājiem, gan tūristiem. Šī dabas stihija ir pārtraukusi ikdienas dzīvi Jūrmalā un radījusi papildu slogu vietējai pašvaldībai, kas strādā pie postījumu novēršanas.

Vētras Postījumu Novēršanas Darbi

Pilsētā pašlaik aktīvi turpinās darbi, lai novērstu vētras radītos postījumus. Tiek strādāts gan pie bīstamo koku nociršanas, gan pie ielu atjaunošanas. Tomēr, neskatoties uz pašvaldības centieniem, vairāki jūrmalnieki ir pauduši neapmierinātību par situāciju. Īpaši satraukums ir par naktī neapgaismotajām ielām, kas var apdraudēt gājēju drošību.

Iedzīvotāju Neapmierinātība

Vairāki iedzīvotāji, izsakot savas domas "Neatkarīgajai", norādījuši uz nepieciešamību ātrāk novērst drošības riskus. Daudzas ielas ir palikušas neapgaismotas, turklāt daudzviet joprojām atrodas bīstami koki, kas varētu apdraudēt gan cilvēkus, gan transporta līdzekļus. Šī situācija rada bažas, jo vasaras sezonā Jūrmala ir piesātināta ar tūristiem un vietējiem iedzīvotājiem.

Pašvaldības Atbilde

Jūrmalas valstspilsētas pašvaldība skaidro, ka tiek darīts viss iespējamais, lai risinātu radušās problēmas. Tomēr konkrētu darbu pabeigšanas termiņu sniegt šobrīd nav iespējams. Pašvaldība aicina iedzīvotājus būt pacietīgiem un apsola, ka darbi norisināsies cik drīz vien iespējams, lai atjaunotu pilsētas drošību un komfortu. Vētras sekas ir jūtamas un tās novēršana prasīs laiku, tomēr Jūrmalas iedzīvotāji cer uz ātru situācijas uzlabošanos.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas