• 2024. gada 8. aprīlis 16:00
  • TV3
  • 20

Kā iztīrīt “air fryer” jeb karstā gaisa fritieri

Kā iztīrīt “air fryer” jeb karstā gaisa fritieri

Šobrīd milzu popularitāti cilvēku vidū ir iekarojuši “air fryer” jeb karstā gaisa fritieri, un līdz ar to arvien aktuālāks kļūst jautājums par to kopšanu un tīrīšanu.

Izmantot mīkstu sūkli un maigu tīrīšanas līdzekli

Lai iztīrītu air fryer iekšpusi un ārpusi, ir ieteicams izmantot mīkstu sūkli un maigu tīrīšanas līdzekli. Pēc katras lietošanas, ir svarīgi notīrīt aparātu, lai novērstu tauku un netīrumu uzkrāšanos.

Sagatavot citronu un sodas maisījumu

Vienkāršs veids, kā padarīt air fryer tīru, ir sagatavot citronu un sodas maisījumu. Nospiediet citronu sulu un sajauciet to ar nelielu daudzumu sāls. Pēc tam uzklājiet maisījumu uz iekšpuses sienām un iepriekš izņemamajām daļām. Pēc tam tīri izskalojiet ar ūdeni.

Neaizmirstiet par air fryer nodalījumiem

Lai nodrošinātu, ka jūsu air fryer darbojas pareizi, ir svarīgi regulāri notīrīt arī tās nodalījumus un sviras. Nostādiet šos detaļas ūdenī un mazgājiet tos ar mīkstu sūkli un tīrīšanas līdzekli.

Apkopojot, air fryer jeb karstā gaisa fritieris ir tikai tik labs, cik tīrs jūs to turat. Ievērojot šos vienkāršos tīrīšanas padomus, jūs varēsiet saglabāt savu air fryer tīru un darbojošos kā jaunu uz ilgu laiku.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas