Kā marinēt sarkanās zivis: vienkārša un ātra recepte
Kāpēc marinēt sarkanās zivis mājās?
Marinēšana ir lielisks veids, kā saglabāt sarkanās zivis un piedot tām jaunus aromātus un garšas. Zivi vislabāk sālīt pašam – tas ļauj iegūt produktu, kas ne tikai būs garšīgs, bet arī veselīgs un ekonomisks. Mājas apstākļos jūs varat precīzi kontrolēt izmantotās sastāvdaļas, kā arī pielāgot garšu savām vēlmēm.Jednoduchā marinēšanas recepte
Lai marinētu sarkanās zivis mājās, jums būs nepieciešami daži vienkārši komponenti, ko noteikti atradīsiet savā virtuvē. Ieteicamās sastāvdaļas: - 500 g sarkano zivju filejas (lasis vai forele) - 2 ēdamkarotes sāls - 1 ēdamkarote cukura - 1 tējkarote melno piparu - 1 citrona sula - 1 tējkarote dilles vai koriandra (pēc izvēles)Šī recepte ļaus jums marinēt zivi pēc 24 stundām, bet, ja vēlaties spēcīgāku garšu, varat atstāt to marinādē līdz 48 stundām.
Marinēšanas process
1. Izskalojiet zivis: Rūpīgi noskalojiet zivju filejas aukstā ūdenī un nosusiniet ar dvieļiem. 2. Pagatavojiet marinādi: Sajauciet sāli, cukuru, piparus, citronu sulu un izvēlētos garšaugus bļodā. 3. Marinējiet zivi: Novietojiet zivju filejas dziļā traukā un pārklājiet tās ar sagatavoto marinādi. Skatieties, lai zivis būtu pilnībā pārklātas. 4. Pārklājiet un atdzesējiet: Apsedziet trauku ar pārtikas foliju vai vāku un ievietojiet ledusskapī.Pasniegšanas idejas
Marinētās sarkanās zivis varat pasniegt dažādos veidos. Tās lieliski sader ar svaigiem dārzeņiem, kartupeļu salātiem vai pilngraudu maizi. Turklāt, marinētas zivis var izmantot kā uzkodas vai īpašo ēdienu svētku galdam. Kā redzat, marinēšana ir ātra un vienkārša procesa, kas ļauj izbaudīt izcilu garšu un nodrošināt veselīgu maltīti. Pamēģiniet šo recepti un izbaudiet mājas gatavotās sarkanās zivis!
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz NRA portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit