'Kā sūklis uzsūcu visu sev apkārt'. Muzikālais stāstnieks un ģitārists Antonio ForčioneMūzikas ziņas
Foto un virsraksts: Delfi
  • 2024. gada 17. aprīlis 00:01
  • Delfi
  • 17

'Kā sūklis uzsūcu visu sev apkārt'. Muzikālais stāstnieks un ģitārists Antonio Forčione

"'Kā sūklis uzsūcu visu sev apkārt'. Muzikālais stāstnieks un ģitārists Antonio Forčione"

Šā gada festivālā "Rīgas Ritmi" uzstāsies izcilais itāļu džeza ģitārists Antonio Forčione (Antonio Forcione), kurš savu meistarību un stila izjūtu koncerta apmeklētājiem demonstrēs 4. jūlijā Rīgas Doma dārzā.

Antonio Forčione - muzikālais virtuozs

Antonio Forčione ir pazīstams kā izcilais muzikālais stāstnieks un ģitārists, kurš savās izrādēs spēj radīt unikālu un aizraujošu mūziku. Viņa spēles stilu raksturo kaislība, enerģija un siltums, kas piesaista klausītāju uzmanību visā pasaulē.

Rīgas Ritmi festivāls

"Rīgas Ritmi" ir ikgadējs starptautisks mūzikas festivāls, kas pulcē dažādu mūzikas žanru izpildītājus no visas pasaules. Festivāla mērķis ir veicināt kultūras apmaiņu un piedāvāt klausītājiem iespēju baudīt augstas klases mūziku.

Neaizmirstams koncerts Rīgas Doma dārzā

Antonio Forčione koncerts Rīgas Doma dārzā 4. jūlijā solīts būt neaizmirstams piedzīvojums visiem mūzikas cienītājiem. Ar savu spēcīgo un aizraujošo sniegumu ģitārista negaidītie skanējumi un improvizācijas noteikti ieinteresēs un iedvesmos publiku.

Pasākuma biļešu iegāde

Biļetes uz Antonio Forčione koncertu "Rīgas Ritmos" Rīgas Doma dārzā ir pieejamas festivāla mājaslapā vai biļešu izplatītāju tīklā. Iegādājoties biļeti laikus, varat nodrošināt savu vietu šajā brīnišķīgajā mūzikas pasākumā.


Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz Delfi portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas