
Kad ledusskapī nekā nav: gardākās kartupeļu pankūkas no vienas vai divām sastāvdaļām
Mēneša beigas un tukšais ledusskapis
Mēneša izskaņa ir laiks, kad daudzām ģimenēm maksājumus joprojām ir jāgaida, bet ledusskapī vairs nav daudz pārtikas. Tas var radīt stresu un grūtības, taču tas nenozīmē, ka jāatsakās no garšīgas ēdienreizes. Patiešām, Jūsu ledusskapis var nebūt pilns, tomēr ar dažām vienkāršām sastāvdaļām Jūs varat pagatavot gardas un sātīgas maltītes.Kartupeļu pankūku vienkāršība
Kartupeļu pankūkas ir lielisks risinājums, jo tās var pagatavot, izmantojot vienu vai divas sastāvdaļas. Ja Jums ir tikai kartupeļi, Jūs jau varat sākt! Tikai ar kartupeļiem, sāli un nedaudz eļļas var uzsākt ceļu uz gardām pankūkām. Ja Jums ir pieejams arī olu dzeltenums vai milti, šī recepte kļūs vēl bagātāka.Pagatavošanas procesa soļi
Lai pagatavotu kartupeļu pankūkas, sākumā nomizojiet un sarīvējiet kartupeļus. Izspiediet lieko šķidrumu, pievienojiet sāli un, ja vēlaties, arī olu. Visas sastāvdaļas kārtīgi sajauciet. Sildiet pannu ar eļļu un ar karoti veidojiet pankūkas, cepot katru pusi līdz zeltaini brūnai krāsai. Rezultātā iegūsiet gardas, kraukšķīgas pankūkas, kas apmierinās Jūsu izsalkumu.Varianti un padomi
Ja ledusskapī ir arī citas sastāvdaļas, piemēram, sīpoli vai šķipsna zaļumu, pievienojiet tos masai, lai padarītu pankūkas vēl garšīgākas. Kartupeļu pankūkas var pasniegt ar skābo krējumu vai vienkārši kā uzkodas. Šī recepte ir lielisks piemērs tam, kā ar minimālām sastāvdaļām var iegūt maksimālu baudījumu.Beigās
Tātad, pat ja ledusskapī nekā nav, nekrītiet izmisumā. Ar dažiem kartupeļiem un nelielu radošumu varat nodrošināt sātīgu un delicios maltīti. Nākamreiz, kad stāvēsiet pie tukšā ledusskapja, atcerieties par šīm kartupeļu pankūkām. Darbs būs tā vērts!
Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz TV3 portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit