Kad sirdij vasarā ir pārāk karsti

Karstuma ietekme uz sirdi

Ilgi gaidītā vasara ir radījusi ne tikai prieka sajūtas, bet arī problēmas ar sirdi daudziem cilvēkiem. Paaugstināta temperatūra var izraisīt papildu slodzi sirdij, kas savukārt var izpausties ar sirdsdarbības paātrināšanos, sāpēm sirds rajonā un pat kāju pietūkumu.

Pirmsklimaktera simptomi

Sirdsdarbības traucējumi, kas saistīti ar karstumu, var būt saistīti ar pirmsklimaktera simptomiem. Lai gan parasti sirdsdarbības problēmas saistās ar vecāku vecumu, tas var ietekmēt arī jaunākus cilvēkus, kas joprojām ir aktīvi un nevēlas sevi ierobežot.

Sirds veselības konsultācija

Ja jūtat sirdssāpes vai citas neērtības sirds rajonā, noteikti jākonsultējas ar ārstu. Sirds veselība ir ļoti svarīga, un nav ieteicams ignorēt sirdsdarbības traucējumus, kas var rasties vasaras karstumā. Šajā laikā ir svarīgi rūpēties par saviem veselības simptomiem un nekavēt reaģēt uz sirdsdarbības izmaiņām, kas var būt saistītas ar augstām temperatūrām. Kopīga pūle gan no personas pašas puses, gan sadarbība ar veselības speciālistiem, var palīdzēt novērst sirdsdarbības problēmas un saglabāt labu sirds veselību.

Šis raksts ir sagatavots, pamatojoties uz JAUNS.LV portāla informāciju.
Oriģinālo rakstu tu vari atrast šeit

Citas ziņas